Libnet.ro
UNICEF

18:15

ACCIDENT GROAZNIC in aceasta seara! Mai multe VICTIME

Antena3 Antena3,
ACCIDENT GROAZNIC in aceasta seara! Mai multe VICTIME

Forte din Sibiu si Alba intervin, sambata seara, pentru salvarea a trei persoane care au fost ranite, dupa ce masina lor s-a rasturnat intr-o prapastie aproximativ 100 de metri, de pe un drum foresti. continuă pe Antena3

Accident grav in Cluj. Mai multe victime, dupa ce un microbuz s-a rasturnat. A fost activat planul rosu de interventie

Un accident grav s-a in care este implicat un microbuz cu zece pasageri s-a petrecut la Bontida, la aproximativ 30 km de Cluj. Din primele informatii, microbuzul care efectua o cursa regulata de.

Accident ingrozitor cu mai multe victime. E cod rosu de interventie

Intre Medgidia si Cuza Voda accident,mai multe victime. Una s-ar putea sa fie decedata Un autobuz si un autoturism Din spusele celor de la telefon in autobuz 10-15 calatori,iar in autoturism 3 pacienti in stare grava.

Accident rutier grav intre Sibiu si Alba. Mai multe victime, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat intr-o prapastie

Forte din Sibiu si Alba intervin, sambata seara, pentru salvarea a trei persoane care au fost ranite, dupa ce masina lor s-a rasturnat intr-o prapastie aproximativ 100 de metri, de pe un drum foresti.

ACCIDENT SOCANT in Romania. PRIMELE IMAGINI de la locul TRAGEDIEI

Intre Medgidia si Cuza Voda accident,mai multe victime. Una s-ar putea sa fie decedata Un autobuz si un autoturism Din spusele celor de la telefon in autobuz 10-15 calatori,iar in autoturism 3 pacienti in stare grava.

Mai multe rachete nord-coreene au fost transferate de la un centru situat langa Phenian

Mai multe rachete nord-coreene au fost transportate de curand de la un centru situat langa Phenian, a spus televiziunea de stat din Coreea de Nord. Potrivit oficialilor americani si sud-coreeni.

Mai multe rachete nord-coreene au fost transferate recent de la un centru situat langa Phenian

Mai multe rachete nord-coreene au fost transferate recent de la un centru situat langa Phenian, a anuntat televiziunea de stat sud-coreeana, citata de Reuters.

Alerta meteo. ANM anunta fenomene periculoase in mai multe zone ale tarii

Update:Administratia Nationala de Meteorologie anunta cod galben de vant puternic, dar si ceata in mai multe zone ale tarii. Avertizarea de cod galben este valabia de la ora 10:30.

Parchetul Bucuresti a preluat ancheta incendiului de la caminul de batrani, la politie sunt audiate mai multe persoane

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a preluat ancheta in cazul incendiului de la caminul de batrani, soldat cu moartea unei persoane. In prezent, la sediul Politiei Capitalei sunt audiate mai multe persoane care au legatura cu organizarea si functionarea caminului, informeaza Agerpres.

Mai multe persoane audiate la Politia Capitalei, in cazul incendiului izbucnit la azilul de batrani din sectorul 3

Mai multe persoane care au legatura cu organizarea si functionarea azilului de batrani din sectorul 3 la care a izbucnit un incendiu sunt audiate, sambata, la Politia Capitalei, dosarul fiind preluat de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti. Dupa stingerea flacarilor, procurorii vor incerca sa stabileasca de la ce a pornit focul, impreuna cu specialistii, potrivit unei surse din presa.

Capitala Mondiala a Stirilor False: Orasul din Europa de unde se raspandesc cele mai multe informatii neadevarate

Micutul orasel Veles din Macedonia a devenit Capitala Mondiala a Stirilor False dupa ce anchetatorii americani au plecat cele mai multe informatii false in timpul campaniei electorale din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )