Libnet.ro
UNICEF

10:00

Accident ingrozitor cu mai multe victime. E cod rosu de interventie

Antena3 Antena3,
Accident ingrozitor cu mai multe victime. E cod rosu de interventie

Intre Medgidia si Cuza Voda accident,mai multe victime. Una s-ar putea sa fie decedata Un autobuz si un autoturism Din spusele celor de la telefon in autobuz 10-15 calatori,iar in autoturism 3 pacienti in stare grava. continuă pe Antena3

Accident ingrozitor. Trei oameni au murit! E cod rosu de interventie. Primele imagini - VIDEO

Un grav accident rutier a avut loc joi dupa-amiaza in judetul Constanta, intre Medgidia si Cuza Voda. UPDATE - Cel putin trei oameni au murit. Mai multe persoane au fost.

Atac armat intr-o biserica din Statele Unite. Sunt mai multe victime - VIDEO

O persoana si-a pierdut viata, iar alte sapte au fost ranite, duminica, de un individ care a deschis focul intr-o biserica din statul american Tennessee, dupa care ar fi incercat sa se sinucida, a.

ACCIDENT SOCANT in Romania. PRIMELE IMAGINI de la locul TRAGEDIEI

Intre Medgidia si Cuza Voda accident,mai multe victime. Una s-ar putea sa fie decedata Un autobuz si un autoturism Din spusele celor de la telefon in autobuz 10-15 calatori,iar in autoturism 3 pacienti in stare grava.

Haos pe mai multe aeroporturi internationale din intreaga lume

Mai multe aeroporturi internationale din intreaga lume se confrunta cu dificultati ca urmare a faptului ca s-au inregistrat probleme la sistemele pentru imbarcare, relateaza huffingtonpost. com. Situatia a provocat furia pasagerilor, ale caror curse au intarziat intarzieri.

Mai multi bani pentru programul Rabla. Ministerul Mediului: Vrem mai multe masini electrice

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a declarat intr-o conferinta de presa va vrea mai multe masini electrice pe strazi. Guvernul a alocat mai multi bani pentru programul Rabla, ale carui fonduri au fost deja epuizate.

Infectia HIV/SIDA afecteaza tot mai multe persoane trecute de 50 de ani

Tot mai multe persoane trecute de 50 de ani sunt infectate cu HIV/SIDA in Europa. Asa arata cele mai recente statistici, conform carora pacientii sunt diagnosticati in stadii avansate de boala. Si Romania se confrunta cu o crestere a ratei de infectie cu HIV.

A facut amor cu ginerele sau timp de mai multe luni. intr-o zi, barbatul s-a decis sa-i spuna tot sotiei sale. Ce a urmat este de-a dreptul socant

Caz de-a dreptul socant in Florida. Kathleen Regina Davis, 58 de ani, a avut timp de mai multe luni o relatie amoroasa chiar cu ginerele sau. intr-o zi, barbatul s-a decis insa sa-i spuna.

Peste 30.000 de locuri de munca vacante la nivel national, cele mai multe in Bucuresti, Prahova si Sibiu

La nivel national sunt vacante 30. 318 locuri de munca, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Prahova si Sibiu, in timp ce in Suceava si Giurgiu sunt cele mai putine locuri de munca libere, sub o suta de posturi vacante, potrivit Agentiei.

Ce droguri erau ascunse in blocul asistatilor social. Mai multe persoane au fost retinute

Politistii si jandarmii au perchezitionat luni seara mai multe locuinte din blocul G2, zis NATO, in care locuiesc asistatii social ai primariei. Peste 20 de persoane au fost saltate si duse la audieri.

Presedintele Poloniei cere schimbarea constitutiei pentru a primi mai multe puteri in numirea judecatorilor

Presedintele Poloniei, Andrzej Duda, a propus luni amendarea Constitutiei astfel incat seful statului sa primeasca mai multe puteri in numirea judecatorilor de rang inalt, scrie Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )