Libnet.ro
UNICEF

09:15

Capitala Mondiala a Stirilor False: Orasul din Europa de unde se raspandesc cele mai multe informatii neadevarate

B1 B1,
Capitala Mondiala a Stirilor False: Orasul din Europa de unde se raspandesc cele mai multe informatii neadevarate

Micutul orasel Veles din Macedonia a devenit Capitala Mondiala a Stirilor False dupa ce anchetatorii americani au plecat cele mai multe informatii false in timpul campaniei electorale din. continuă pe B1

Moldova va deveni in 2018 Capitala Mondiala a Turismului Vinicol

Republica Moldova va fi in 2018, sub egida ONU, Capitala Mondiala a Turismului Vinicol si gazda celei de-a III-a editii a Conferintei Globale a Turismului Vinicol. La eveniment sunt asteptati participanti din 70 de tari, transmite IPN.

Amadeus, concert unic in Colosseumul din Tunisia unde s-a filmat Gladiatorul

Cele patru artiste din trupa Amadeus au sustinut in Tunisia un concert memorabil, in premiera pentru Romania.

Fluctuatii pe pietele din Europa, dupa victoria cancelarului Merkel in Germania

Bursele din Europa au urmat un curs mixt ieri, dupa ce, in alegerile de duminica, cancelarul german Angela Merkel a castigat cel de-al patrulea mandat in fruntea tarii, insa si-a redus majoritatea in Parlament.

Papa Francisc sustine lupta impotriva stirilor false

Tema urmatoarei Zile Mondiale a Comunicarii va fi lupta impotriva fake news stirile false), a anuntat Papa Francisc, vineri, pe Twitte, potrivit AFP.

Timisoara Capitala Mondiala a Anestezistilor. Noi traim pe front, ne luptam cu moartea. Avem un lung meci cu Doamna in negru

Peste 1400 de specialisti din 27 de tari, de pe cinci continente, au venit la Timisoara, la Congresul Mondial al Societatii Internationale de Anestezie.

Harta miscarilor de extrema dreapta din Europa

Cotidianul belgian La Libre Belgique a facut o panorama a principalelor partide de extrema dreapta din UE, dupa ascensiunea istorica a AfD la alegerile parlamentare germane, unde aceasta s-a impus ca a treia forta politica a tarii. Formatiune populista anti-imigratie care flirteaza cu extrema dreapta, Alternativa pentru Germania AfD) a castigat 12,6% din voturi.

Ce echipe mari din Europa au fan cluburi in Romania

Satui, probabil, de mediocritatea in care se zbate fotbalul romanesc de o perioada buna de timp, o parte dintre microbistii romani au ales sa sustina cluburi importante din strainatate, iar in ultimii ani au aparut tot mai multe fan-cluburi.

Un Pont pe Zi: Ce sa pariem la meciul dintre FCSB si Lugano din Europa League (VIDEO)

Dan Bara a prezentat in editia de miercuri noapte a emisiunii Un Pont pe Zi cotele pentru meciurile din etapa a doua a grupelor Europa League si a oferit mai multe ponturi pentru pariori. Cu.

I-a mancat urechea: Scene infioratoare din inchisoarea unde Ionut Gologan isi asteapta moartea (FOTO)

Inca nu se stie ce se va intampla cu Ionut Gologan, condamnat la moarte in Malaezia, insa vestile nu sunt tocmai bune din inchisoarea in care se afla romanul. Un.

Cum se risipesc banii publici: Tehnologie de varf in comunicatii la o scoala din Vaslui unde e un singur calculator

Oficialii de la Bucuresti arunca cu bani publici! intr-o comuna din Vaslui a fost cumparata o tehnologie de ultima ora pentru o scoala cu un singur calculator. Sistemul a fost inaugurat cu fast,.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )