Libnet.ro
UNICEF

19:45

ACCIDENT in Mehedinti: Doi din cei 14 elevi dintr-un microbuz au fost raniti.

România Liberă România Liberă,
ACCIDENT in Mehedinti: Doi din cei 14 elevi dintr-un microbuz au fost raniti.

Doi copii au fost raniti, miercuri, in Mehedinti, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a ciocnit cu un autovehicul, relateaza Mediafax. Autobuzul transporta 14 elevi din localitatea mehedinteana Corcova, care se intorceau dintr-o excursie de la Drobeta Turnu Severin. In apropiere de Portile de Fier I, pe DN 6, autocarul s-a ciocnit cu un autovehicul inmatriculat in Bulgaria, a explicat potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Mehedinti, Nicolae Lohon. El a precizat ca, din . continuă pe România Liberă

Mehedinti: Un microbuz cu 14 elevi, implicat intr-un accident. Doi copii au fost raniti

Doi copii au fost raniti miercuri, in urma unui accident produs pe DN 6, in judetul Mehedinti, in apropiere de Portile de Fier I, dupa ce microbuzul in care se aflau si care transporta in total 14 elevi s-a ciocnit cu un autovehicul, relateaza Mediafax.

ACCIDENT Muntenegru: Unul din soferi era politist.

Unul dintre cei doi soferi ai autocarului prabusit in Muntenegru este angajat al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, la Serviciul de Logistica, relateaza Mediafax. Omul legii era in timpul liber, la momentul producerii accidentului, potrivit reprezentantilor Politiei Capitalei. Citeste si Accidentul din Muntenegru. Victimele tragediei, aduse marti, in etape, in Romania. Care sunt spitalele unde vor fi internati ranitii Stire in curs de actualizare.

ACCIDENT MUNTENEGRU. Ranitii din accident, INTEROGATI la spital de politistii de la Omoruri.

Ranitii din accidntul din Muntenegru vor fi chestionati, in spitalele in care sunt internati, de politisti de la Serviciul Omoruri al Politiei Romane si de doi procurori, urmand ca, atunci cand sunt apti, sa fie audiati la Parchetul General, au declarat oficiali din politie, citati de Mediafax. Echipa de 12 politisti de la Serviciul Omoruri va fi coordonata de chestorul Viorel Vasile, seful Directiei de Investigatii Criminale, din Politia Romana, au precizat sursele citate. Politistii si .

ACCIDENT MUNTENEGRU. MAE: Romanii cei mai grav raniti, adusi primii in tara.

Primele victime ale accidentului din Muntenegru repatriate vor fi cele mai grav ranite, arata un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe, remis redactiei. Al doilea transport va aduce romanii a caror stare este stabila, iar cea de-a treia aeronava va repatria corpurile neinsufletite ale romanilor decedati, precum si bunurile si valorile personale ale acestora, care au putut fi recuperate de la locul accidentului, potrivit informatiilor transmise de celula de criza MAE. Citeste si .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )