Libnet.ro
UNICEF

16:30

Mehedinti: Un microbuz cu 14 elevi, implicat intr-un accident. Doi copii au fost raniti

Hotnews Hotnews,
 Mehedinti: Un microbuz cu 14 elevi, implicat intr-un accident. Doi copii au fost raniti

Doi copii au fost raniti miercuri, in urma unui accident produs pe DN 6, in judetul Mehedinti, in apropiere de Portile de Fier I, dupa ce microbuzul in care se aflau si care transporta in total 14 elevi s-a ciocnit cu un autovehicul, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Gerard Depardieu, implicat intr-un accident de circulatie la Moscova

Actorul Gerard Depardieu, care a primit cetatenia rusa in ianuarie, a fost ranit usor intr-un accident de circulatie produs in centrul Moscovei, unde starul francez participa la filmarile pentru un nou lungmetraj, potrivit cotidianului rus Izvestia.

ACCIDENT in Mehedinti: Doi din cei 14 elevi dintr-un microbuz au fost raniti.

Doi copii au fost raniti, miercuri, in Mehedinti, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a ciocnit cu un autovehicul, relateaza Mediafax. Autobuzul transporta 14 elevi din localitatea mehedinteana Corcova, care se intorceau dintr-o excursie de la Drobeta Turnu Severin. In apropiere de Portile de Fier I, pe DN 6, autocarul s-a ciocnit cu un autovehicul inmatriculat in Bulgaria, a explicat potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Mehedinti, Nicolae Lohon. El a precizat ca, din .

Aproape 40 de vehicule, implicate intr-un accident rutier produs in Rusia

Cel putin 37 de vehicule au fost implicate intr-un accident in lant produs in orasul Saratov, situat in sudul Rusiei, anunta autoritatile locale, citate de RIA Novosti. Saptesprezece.

Rusia: Aproape 40 de vehicule, implicate intr-un accident in lant

Cel putin 37 de vehicule s-au ciocnit, luni seara, in orasul Saratov din sudulRusiei, intr-un accident in lant, anunta The Voice of Russia. Saptesprezece persoane au fost ranite, noua fiind.

Cine este transportatorul implicat in tragedia din Muntenegru: un business de 8 mil. lei, dar si firma infiintata initial, in insolventa

Gregory Tour, transportatorul al carui autocar a fost implicat intr-un accident tragic duminica, in urma caruia 19 cetateni romani au decedat, este o companie cu afaceri de aproape 8 mil. lei si 5 angajati.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )