Libnet.ro
UNICEF

00:07

Accident mortal in Bucuresti. Un copil speriat de un caine a iesit in strada si a fost lovit de o masina

România Liberă România Liberă,
Accident mortal in Bucuresti. Un copil speriat de un caine a iesit in strada si a fost lovit de o masina

Un accident rutier mortal s-a produs, duminica, in Bucuresti, pe strada Lizeanu. continuă pe România Liberă

Un copil de opt ani din Capitala a murit dupa ce, speriat de un caine, a iesit in strada si a fost lovit de o masina

Un copil de opt ani a murit, duminica seara, pe strada Lizeanu din Bucuresti, dupa ce, speriat de un caine, a ajuns pe carosabil si s-a lovit cu capul, in cadere, de bara unui autoturism aflat in mers, a declarat, pentru News. ro, purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, Ovidiu Munteanu.

UPDATE Un copil de opt ani din Capitala a murit dupa ce, speriat de un caine, a iesit in strada si a fost lovit de o masina

Un copil de opt ani a murit, duminica seara, pe strada Lizeanu din Bucuresti, dupa ce, speriat de un caine, a ajuns pe carosabil si s-a lovit cu capul, in cadere, de bara unui autoturism aflat in mers, a declarat pentru News. ro purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, Ovidiu Munteanu.

Accident mortal in Capitala. Un taximetrist a lovit un barbat angajat in traversare

Un accident mortal a avut loc in Capitala, in jurul orei 11. 00, pe Calea Dudesti, un taximetrist lovind un barbat de 40 de ani care traversa strada in zona trecerii pentru pietoni. Dupa mai bine de o ora, traficul in zona a fost reluat.

Un taximetrist beat a accident mortal un barbat pe o trecere de pietoni din Capitala (VIDEO)

Un barbat a fost accidentat mortal de un taxi pe o trecere de pietoni din zona Policlinicii Vitan din Bucuresti, informeaza B1 TV. Taximetristul conducea sub influenta bauturilor alcoolice. El circula dinspre.

O cantareata celebra din Romania, implicata intr-un accident mortal. Din pacate...

Un grav accident de circulatie a avut loc aseara in localitatea Moi. Un batran, in varsta de 83 de ani, a fost lovit mortal de o masina la volanul careia se afla o tanara.

Accident mortal in Capitala. Un barbat a fost lovit de un taximetrist baut

Un barbat de aproximativ 40 de ani a fost lovit mortal de un taximetru, pe Calea Dudesti, in apropiere de Policlinica Vitan, scrie b365. ro. Dupa 45 de minute de resuscitare, victima a fost declarata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )