Libnet.ro
UNICEF

12:45

UPDATE Un copil de opt ani din Capitala a murit dupa ce, speriat de un caine, a iesit in strada si a fost lovit de o masina

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Un copil de opt ani din Capitala a murit dupa ce, speriat de un caine, a iesit in strada si a fost lovit de o masina

Un copil de opt ani a murit, duminica seara, pe strada Lizeanu din Bucuresti, dupa ce, speriat de un caine, a ajuns pe carosabil si s-a lovit cu capul, in cadere, de bara unui autoturism aflat in mers, a declarat pentru News. ro purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, Ovidiu Munteanu. continuă pe Hotnews

Un copil de opt ani din Capitala a murit dupa ce, speriat de un caine, a iesit in strada si a fost lovit de o masina

Un copil de opt ani a murit, duminica seara, pe strada Lizeanu din Bucuresti, dupa ce, speriat de un caine, a ajuns pe carosabil si s-a lovit cu capul, in cadere, de bara unui autoturism aflat in mers, a declarat, pentru News. ro, purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, Ovidiu Munteanu.

Un copil din Bucuresti a murit, dupa ce a fost lovit de un autoturism. Micutul s-a speriat de un maidanez

Un minor in varsta de 8 ani a fost accidentat mortal de un autoturism, dupa ce s-a speriat de un caine fara stapan si a patruns pe partea carosabila, anunta oficiali ai Brigazii.

Ungaria: Patru persoane au murit dupa ce doua avioane au intrat in coliziune in zbor

Patru oameni au murit dupa ce doua avioane de mici dimensiuni au intrat in coliziune la circa 30 de kilometri nord-est de Budapesta, in timpul unui concurs de parasutism, informeaza Reuters. Un avion.

Guardiola este de neoprit la Manchester City. Opt victorii din opt meciuri

Debut fulminant pentru spaniolul Pep Guardiola pe banca echipei engleze Manchester City, acesta pastrandu-si procentajul de suta la suta dupa meciul cu Bournemouth din Premier League.

Patru persoane au murit, dupa ce doua avioane s-au ciocnit in aer

Patru persoane au murit duminica dimineata in Ungaria dupa ce doua avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit, a anuntat pe site-ul sau Autoritatea pentru Managementul Dezastrelor din judetul Pest, potrivit ag.

Un ciclist iranian a murit dupa ce a cazut in timpul unei curse de laJocurile Paralimpice

Ciclistul iranian Bahman Golbarnezhad a incetat din viata dupa ce a cazut in timpul unei probe de ciclism la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro, informeaza L'Equipe, citat de News. ro.

Un taximetrist beat a accident mortal un barbat pe o trecere de pietoni din Capitala (VIDEO)

Un barbat a fost accidentat mortal de un taxi pe o trecere de pietoni din zona Policlinicii Vitan din Bucuresti, informeaza B1 TV. Taximetristul conducea sub influenta bauturilor alcoolice. El circula dinspre.

Avocat din Iasi, retinut dupa ce a condus beat, a omorat un pieton si a fugit de la locul accidentului

Avocatul Iulian Gafon si-a petrecut noaptea de sambata spre duminica in spatele gratiilor, dupa ce a urcat beat la volan, cu permisul suspendat, si a accidentat mortal un barbat, aflat pe trecerea de pietoni, relateaza Agerpres.

Cunoscut avocat din Iasi, retinut dupa ce ar fi condus sub influenta alcoolului, a omorat un pieton si a fugit de la locul accidentului

Avocatul Iulian Gafon si-a petrecut noaptea de sambata spre duminica in spatele gratiilor, dupa ce a urcat beat la volan, cu permisul suspendat, si a accidentat mortal un barbat, aflat pe trecerea de pietoni, transmite Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2498 seconds )