Libnet.ro
UNICEF

21:30

Accident mortal in Constanta, provocat de un fost prefect al judetului: Bilantul victimelor(VIDEO)

B1 B1,
Accident mortal in Constanta, provocat de un fost prefect al judetului: Bilantul victimelor(VIDEO)

Grav accident in judetul Constanta, provocat de fostul prefect Ion Albu. Un om a murit dupa ce fostul demnitar s-a urcat baut la volan, a intrat cu masina pe contrasens si a lovit in plin un autoturism care. continuă pe B1

Un fost prefect de Constanta a provocat un accident mortal dupa ce s-a urcat baut la volan

Fostul prefect de Constanta, Ioan Albu, a provocat duminica seara un accident mortal pe un drum nati.

Fondatorul Polaris a murit. Fost prefect, Gheorghe Martin era singurul din familie care a scapat de puscarie

Fost prefect al Constantei, Gheorghe Martin, a murit la varsta de 71 ani, in urma unei afectiuni medicale. Tatal fostului deputat PSD Eduard Martin este cel care a intemeiat firma de salubrizare Polaris, care a beneficiat de monopol profitabil pe serviciul de strangere a gunoaielor in Constanta, dar si in alte judete ale tarii.

Un mort si doi raniti in urma unui accident rutier provocat de fostul prefect de Constanta Ioan Albu. El era baut la volan

O persoana a murit si alte doua au fost ranite intr-un accident rutier petrecut duminica seara, pe DN3, dupa ce o masina condusa de un fost prefect de Constanta, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, a patruns pe contrasens si a lovit frontal un alt autoturism, scrie Agerpres.

Fost prefect PNL a omorat un om. Barbatul din Constanta se urcase beat la volan

Fostul prefect liberal de Constanta, Ioan Albu, a ucis un om dupa ce s-a urcat baut la volan. Dupa ce a pierdut controlul, a intrat pe contasens si a izbit din plin o masina condusa regulamentar. in urma impactului violent, masina lovita s-a rostogolit pe camp iar soferul a murit pe loc.

Accident mortal pe Drumul National 66, produs de soferul unui autotren

Un accident rutier mortal a avut loc luni, pe Drumul National 66, in localitatea Pui. Soferul unui autotren a produs tragedia.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )