Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident Muntenegru: Informatia conform careia licenta de turism a agentiei Mareea ar fi expirata, complet eronata

Adevărul Adevărul,
Accident Muntenegru: Informatia conform careia licenta de turism a agentiei Mareea ar fi expirata, complet eronata

Agentia de turism Mareea, care a organizat circuitul in care a avut loc accidentul din Muntenegru si care a facut, luni, obiectul unui control al Autoritatii Nationale de Turism, arata ca se vehiculeaza in mod complet eronat, informatia conform careia licenta de turism a companiei este expirata. continuă pe Adevărul

ACCIDENT MUNTENEGRU.Agentia Mareea se apara: Licenta de turism nu este expirata.

Agentia de turism Mareea, care a organizat circuitul in care a avut loc accidentul din Muntenegru si care a facut, luni, obiectul unui control al Autoritatii Nationale de Turism, arata ca se vehiculeaza in mod complet eronat, informatia conform careia licenta de turism a companiei este expirata, informeaza Mediafax. Facem precizarea ca toate autoritatile statului care au verificat de la producerea tragicului accident din Muntenegru, intreaga activitate a Mareea au constatat ca documentele .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Directorul Mareea Travel: transportatorul este RESPONSABIL.

Directorul Mareea Travel, Marius Usturoiu, a precizat, ca responsabilitatea pentru pagubele produse in urma accidentului din Muntenegru apartine transportatorului, Gregory Tour, conform contractului incheiat de acesta cu agentia de turism, transmite Mediafax. Una dintre prevederile contractului incheiat de Gregoy Tour, operatorul autocarului implicat in accidentul din Muntenegru, si Mareea Travel, agentia care a organizat circuitul turistic, este ca transportatorul este responsabil, in .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Grapini: Vreau sa vad daca agentia Mareea este licentiata.

Ministrul delegat pentru IMM si Turism, Maria Grapini, a declarat pentru Mediafax ca a cerut in scris Autoritatii Nationale pentru Turism ANT) sa verifice agentia de turism care a organizat circuitul in Muntenegru si ca asteapta concluziile pana la sfarsitul zilei. Am cerut in scris ANT sa verifice agentia de turism. Noi avem doar atributii sa verificam daca agentia de turism este in regula, iar mai departe verificarea societatii de transport nu tine de noi. Vreau sa vad daca agentia este .

ACCIDENT Muntenegru. Patru dintre persoanele decedate sunt din Curtea de Arges.

Patru dintre persoanele decedate in accidentul din Muntenegru sunt din Curtea de Arges, a precizat primarul localitatii, conform Mediafax. Astfel, un fost consilier local, Nicolae Dervis, o profesoara pensionara, sotul acesteia si tatal unui fost consilier judetean au fost victimele din Curtea de Arges care au murit in accident. Initial, s-a anuntat ca si sotia fostului consilier a murit, insa autoritatile au infirmat, marti, acest zvon. Citeste si Accidentul din Muntenegru. Victimele .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Unde se poate DONA sange pentru victimele din Muntenegru.

Persoanele care vor sa doneze sange pentru victimele accidentului din Muntenegru pot merge, incepand de miercuri dimineata, la Institutul National de Hematologie, transmite Mediafax. Cetatenii care doresc sa doneze sange pentru persoanele ranite in urma accidentului din Muntenegru sunt invitate incepand de maine dimineata la Institutul National de Hematologie, strada Constantin Caracas nr. 2 - 8, Sector 1, Bucuresti, se arata intr-un comunicat al Ministerului Sanatatii. Politistii .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Peste 100 de pungi cu sange, trimise la spitalele unde vor fi adusi ...

Peste 100 de pungi cu sange au fost trimise, marti, din Pitesti catre cele patru spitale din Capitala unde urmeaza sa fie aduse cele 29 de persoane ranite in accidentul din Muntenegru, transmite Mediafax. Printre persoanele care au donat sange la Centrul de Transfuzie Sanguina din Pitesti pentru victimele accidentului din Muntenegru s-au numarat si pompieri de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Arges. Pompierii argeseni incearca sa fie alaturi de victimele accidentului de autocar, .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Regele Mihai I a transmis o scrisoare de condoleante.

Regele Mihai I a transmis o scrisoare de condoleante dupa accidentul din Muntenegru in care isi exprima solidaritatea cu membrii familiilor greu incercate si speranta ca acestia vor avea puterea de a trece peste aceste momente grele, informeaza Mediafax. Regina Ana si cu mine, impreuna cu intreaga Familie Regala, suntem cu gandul si cu inima alaturi de familiile indoliate dupa pierderea tragica a celor dragi, in accidentul din Muntenegru. Suntem solidari in durerea si suferinta tuturor .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Soferul decedat era cel angajat la Politia Capitalei.

Soferul care se afla la volanul autocarului prabusit in Muntenegru si care a decedat in urma accidentului este cel care era angajat al Politiei Capitalei, au declarat, pentru Mediafax, surse din Ministerul Afacerilor Interne. Decesul soferului care conducea autocarul a fost anuntat, marti, de adjunctul sefului Politiei din Muntenegru, care a mai spus ca al doilea sofer este in stare grava la Terapie Intensiva. Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Alexandru Niculae, a declarat, marti, .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Politia locala nu a reusit inca sa scoata autocarul din canion.

Adjunctul sectiei de politiei din Muntenegru a declarat, marti, ca, dupa trei zile, autoritatile nu au reusit inca sa ridice autocarul de la locul accidentului. El a mai spus ca in prezent nu se cunosc cauzele accidentului, dar ca procurorii investigheaza in acest moment cazul. Din dispozitia procurorilor de caz, din trei incercari, nu s-a reusit ridicarea autocarului de la locul accidentului. Este inca devreme sa vorbim despre cauzele care au dus la provocarea acestui accident, a declarat .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Trupurile celor 18 decedati, aduse la INML pentru identificare.

Trupurile celor 18 persoane care si-au piedut viata in accidentul din Muntenegru au fost aduse, marti seara, la Institutul National de Medicina Legala INML), pentru identificare, informeaza Mediafax. Masinile care au transportat trupurile au fost insotite de antemergatori de la Politie, de masini ale Jandarmeriei, Politiei, SPIR si SMURD. Familiile celor decedati, alaturi de colegi si prieteni ai acestora, au sosit in cursul serii la INML, majoritatea preferand sa nu faca declaratii .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )