Libnet.ro
UNICEF

09:31

ACCIDENT MUNTENEGRU. Soferul decedat era cel angajat la Politia Capitalei.

România Liberă România Liberă,
ACCIDENT MUNTENEGRU. Soferul decedat era cel angajat la Politia Capitalei.

Soferul care se afla la volanul autocarului prabusit in Muntenegru si care a decedat in urma accidentului este cel care era angajat al Politiei Capitalei, au declarat, pentru Mediafax, surse din Ministerul Afacerilor Interne. Decesul soferului care conducea autocarul a fost anuntat, marti, de adjunctul sefului Politiei din Muntenegru, care a mai spus ca al doilea sofer este in stare grava la Terapie Intensiva. Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Alexandru Niculae, a declarat, marti, . continuă pe România Liberă

Accidentul din Muntenegru: Unul dintre soferii autocarului, angajat si al MAI, a murit, iar celalalt se afla in stare grava

UPDATE 12:12 Surse din Politia Capitalei au declarat ca soferul care a decedat este acelasi care era si angajat al MAI, sofer la Directia de Logistica. Soferul care conducea autocarul ce s-a rasturnat,.

ACCIDENT iN MUNTENEGRU. MAE a inceput anuntarea familiilor. Politia: Soferul a MURIT in accident

Reprezentantii Ministerului Afacerilor Externe au inceput anuntarea familiilor victimelor din accidentul din Muntenegru. Procedeul a fost ingreunat de faptul ca victimele nu aveau asupra lor actele de identitate. Pot.

ACCIDENT Muntenegru: Unul din soferi era politist.

Unul dintre cei doi soferi ai autocarului prabusit in Muntenegru este angajat al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, la Serviciul de Logistica, relateaza Mediafax. Omul legii era in timpul liber, la momentul producerii accidentului, potrivit reprezentantilor Politiei Capitalei. Citeste si Accidentul din Muntenegru. Victimele tragediei, aduse marti, in etape, in Romania. Care sunt spitalele unde vor fi internati ranitii Stire in curs de actualizare.

ACCIDENT MUNTENEGRU. Politia locala nu a reusit inca sa scoata autocarul din canion.

Adjunctul sectiei de politiei din Muntenegru a declarat, marti, ca, dupa trei zile, autoritatile nu au reusit inca sa ridice autocarul de la locul accidentului. El a mai spus ca in prezent nu se cunosc cauzele accidentului, dar ca procurorii investigheaza in acest moment cazul. Din dispozitia procurorilor de caz, din trei incercari, nu s-a reusit ridicarea autocarului de la locul accidentului. Este inca devreme sa vorbim despre cauzele care au dus la provocarea acestui accident, a declarat .

Ambasadorul Romaniei la Muntenegru: Soferul a incercat sa evite lovirea unor copii de pe viaduct

Ambasadorul Romaniei la Podgorica, Mihail Florovici, a declarat ca soferul autocarului a incercat sa evite mai multi copii ce se aflau pe ambele sensuri pe viaductul de pe care s-a prabusit. A fost un accident,.

Dezastrul din Muntenegru: unul dintre soferi este angajat al Politiei

Unul dintre cei doi soferi ai autocarului prabusit in Muntenegru este angajat al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, la Serviciul de Logistica, si era in timpul liber, la momentul producerii accidentului, potrivit reprezentantilor.

Tragedia din Muntenegru: unul dintre soferi este angajat al Politiei

Unul dintre cei doi soferi ai autocarului prabusit in Muntenegru este angajat al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, la Serviciul de Logistica, si era in timpul liber, la momentul producerii accidentului, potrivit reprezentantilor.

ACCIDENT MUNTENEGRU. A doua aeronava militara cu raniti a sosit la Otopeni.

A doua dintre aeronavele Fortelor Aeriene care asigura transportul cetatenilor romani implicati in accidentul din Muntenegru a ajuns, in jurul orei 20. 50, la Baza 90 Otopeni, aceasta transportand ultimii 18 pacienti, informeaza Mediafax. In avionul Hercules, care a preluat cel de-al doilea grup de raniti de la Podgorica, sunt 18 pacienti, care vor fi de asemenea internati la spitalele Floreasca, Universitar, Elias si Bagdasar-Arseni. La Baza 90 sunt pregatite pentru a prelua ranitii cinci .

Declaratie cutremuratoare a unei victime a accidentului din Muntenegru: Soferul a depasit, a intrat in balustrada, eu am iesit prin geam

Una dintre victimele accidentului din Muntenegru povesteste, de pe patul de spital, filmul tragediei, asa cum l-a trait de pe locul pe care se afla in autocar. Soferul a vrut sa depaseasca dupa ce a.

ACCIDENT MUNTENEGRU.Agentia Mareea se apara: Licenta de turism nu este expirata.

Agentia de turism Mareea, care a organizat circuitul in care a avut loc accidentul din Muntenegru si care a facut, luni, obiectul unui control al Autoritatii Nationale de Turism, arata ca se vehiculeaza in mod complet eronat, informatia conform careia licenta de turism a companiei este expirata, informeaza Mediafax. Facem precizarea ca toate autoritatile statului care au verificat de la producerea tragicului accident din Muntenegru, intreaga activitate a Mareea au constatat ca documentele .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )