Libnet.ro
UNICEF

05:00

ACCIDENT MUNTENEGRU. Trupurile celor 18 decedati, aduse la INML pentru identificare.

România Liberă România Liberă,
ACCIDENT MUNTENEGRU. Trupurile celor 18 decedati, aduse la INML pentru identificare.

Trupurile celor 18 persoane care si-au piedut viata in accidentul din Muntenegru au fost aduse, marti seara, la Institutul National de Medicina Legala INML), pentru identificare, informeaza Mediafax. Masinile care au transportat trupurile au fost insotite de antemergatori de la Politie, de masini ale Jandarmeriei, Politiei, SPIR si SMURD. Familiile celor decedati, alaturi de colegi si prieteni ai acestora, au sosit in cursul serii la INML, majoritatea preferand sa nu faca declaratii . continuă pe România Liberă

ACCIDENT iN MUNTENEGRU. Tragedia celor 18 romani care au murit a facut inconjurul lumii. Marile trusturi de presa internationale, solidare cu rudele victimelor

Tragedia celor 18 romani care si-au pierdut viata in Muntenegru a facut inconjurul lumii. Trusturile de presa au relatat informatiile fara a comenta pe marginea acestora si fara a oferi liste cu persoanele.

Slujba religioasa pe aeroport, in memoria celor 18 romani morti in Muntenegru

UPDATE21:57: Autoritatile au organizat o slujba religioasa pe aeroport, in memoria celor 18 romani care au murit in Muntenegru si ale caror cadavre au fost aduse la bordul celui de-al treilea avion.

ACCIDENT MUNTENEGRU. A doua aeronava militara cu raniti a sosit la Otopeni.

A doua dintre aeronavele Fortelor Aeriene care asigura transportul cetatenilor romani implicati in accidentul din Muntenegru a ajuns, in jurul orei 20. 50, la Baza 90 Otopeni, aceasta transportand ultimii 18 pacienti, informeaza Mediafax. In avionul Hercules, care a preluat cel de-al doilea grup de raniti de la Podgorica, sunt 18 pacienti, care vor fi de asemenea internati la spitalele Floreasca, Universitar, Elias si Bagdasar-Arseni. La Baza 90 sunt pregatite pentru a prelua ranitii cinci .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Avionul cu persoanele decedate a sosit la Otopeni.

Aeronava Fortelor Aeriene care a asigurat transportul cetatenilor romani decedati in accidentul din Muntenegru a ajuns, in jurul orei 21. 50, la Baza 90 Otopeni, informeaza Mediafax. O slujba religioasa pentru decedati urmeaza sa aiba loc la Baza 90, unde a sosit Preasfintitul Varsanufie Prahoveanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucuresti. Premierul Victor Ponta este prezent, marti seara, la Baza Aeriana 90 Otopeni, alaturi de ministrii Apararii si de Externe. Rude ale victimelor au sosit .

ACCIDENT MUNTENEGRU. MAE: Romanii cei mai grav raniti, adusi primii in tara.

Primele victime ale accidentului din Muntenegru repatriate vor fi cele mai grav ranite, arata un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe, remis redactiei. Al doilea transport va aduce romanii a caror stare este stabila, iar cea de-a treia aeronava va repatria corpurile neinsufletite ale romanilor decedati, precum si bunurile si valorile personale ale acestora, care au putut fi recuperate de la locul accidentului, potrivit informatiilor transmise de celula de criza MAE. Citeste si .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Peste 100 de pungi cu sange, trimise la spitalele unde vor fi adusi ...

Peste 100 de pungi cu sange au fost trimise, marti, din Pitesti catre cele patru spitale din Capitala unde urmeaza sa fie aduse cele 29 de persoane ranite in accidentul din Muntenegru, transmite Mediafax. Printre persoanele care au donat sange la Centrul de Transfuzie Sanguina din Pitesti pentru victimele accidentului din Muntenegru s-au numarat si pompieri de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Arges. Pompierii argeseni incearca sa fie alaturi de victimele accidentului de autocar, .

ACCIDENT Muntenegru: Unul din soferi era politist.

Unul dintre cei doi soferi ai autocarului prabusit in Muntenegru este angajat al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, la Serviciul de Logistica, relateaza Mediafax. Omul legii era in timpul liber, la momentul producerii accidentului, potrivit reprezentantilor Politiei Capitalei. Citeste si Accidentul din Muntenegru. Victimele tragediei, aduse marti, in etape, in Romania. Care sunt spitalele unde vor fi internati ranitii Stire in curs de actualizare.

ACCIDENT Muntenegru. Repatrierea ranitilor, in etape. Unde vor fi internate victimele.

Luni seara, autoritatile romane au reusit sa stabileasca identitatea uneia din cele doua victime care nu fusese identificata, iar marti dimineata, cele doua aeronave vor transporta, in etape, ranitii la Bucuresti, arata un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe, remis redactiei. Accidentul din Muntenegru. Victimele tragediei, aduse marti in Romania. Autoritatile instituie zi de doliu national De asemenea, celula de criza a MAE mai precizeaza ca echipa mixta trimisa de autoritatile .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Arafat: Peste 25 de medici si asistente vor supraveghea ranitii.

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Raed Arafat a declarat, luni, ca persoanele ranite in accidentul din Muntenegru care vor fi aduse in tara, marti, cu doua avioane militare, vor fi supravegheate de peste 25 de medici si asistente, aeronavele fiind asteptate la Podgorica in jurul orei 9. 00, informeaza Mediafax. Secretarul de stat a mai spus ca cele doua avioane apartin Fortelor Aeriene Romane, fiind vorba de un avion mare Hercules, si unul mai mic, Sparatan, ambele echipate cu .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Regele Mihai I a transmis o scrisoare de condoleante.

Regele Mihai I a transmis o scrisoare de condoleante dupa accidentul din Muntenegru in care isi exprima solidaritatea cu membrii familiilor greu incercate si speranta ca acestia vor avea puterea de a trece peste aceste momente grele, informeaza Mediafax. Regina Ana si cu mine, impreuna cu intreaga Familie Regala, suntem cu gandul si cu inima alaturi de familiile indoliate dupa pierderea tragica a celor dragi, in accidentul din Muntenegru. Suntem solidari in durerea si suferinta tuturor .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )