Libnet.ro
UNICEF

21:15

Accident rutier grav in Galati. Sunt mai multe victime

Antena3 Antena3,
Accident rutier grav in Galati. Sunt mai multe victime

Trei persoane au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta din Galati in urma unui accident rutier petrecut pe DN 25, pe raza comunei Barcea, se arata intr-un comunicat de presa transmis, marti, de. continuă pe Antena3

Atac cu cutitul in sudul Chinei. Sunt mai multe victime

Doua persoane au fost ucise si alte noua ranite intr-un atac cu cutitul la un magazin Walmart din sudul Chinei, a anuntat luni mass-media de stat, informeaza agentia DPA. Un barbat a folosit un cutit.

Accident rutier grav. Doi pietoni au murit, dupa ce au fost acrosati de o masina

Doua persoane au decedat, iar o a treia a fost ranita, dupa ce un conducator auto le-a acrosat sambata pe DJ 203 K, pe raza localitatii buzoiene Cernatesti, in jurul orei 0,30, cei trei pietoni de.

Trei moldoveni au ajuns la spital in urma unui accident rutier in Ucraina

Trei moldoveni au ajuns la un spital din Cernauti, Ucraina, dupa un accident rutier produs in seara de 17 iulie. Acestia calatoreau cu un autobuz cu numere moldovenesti, pe ruta Aachen Germania) Chisinau, care s-a tamponat frontal cu un microbuz iesit pe contrasens. Soferul microbuzului, cetatean ucrainean, a decedat, transmite IPN.

Doliu in lumea muzicala. Membrul unei trupe rock a murit la 38 de ani, intr-un accident rutier

David Zablidowsky, cu numele de scena - David Z. , basistul trupei Adrenaline Mob, a murit in urma unui accident rutier, potrivit romaniatv. net. Trupa de rock Adrenaline Mob a fost implicata intr-un.

CNAIR reaminteste soferilor ca au la dispozitie mai multe modalitati pentru plata podului de la Fetesti Bucuresti

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) reaminteste participantilor la traficul rutier care tranziteaza Podurile de la Fetesti si Cernavoda ca au la dispozitie mai multe modalitati pentru plata tarifului de trecere PEAJ), potrivit unui comunicat de presa.

Adio, Fram! Mai multe animale care apartineau Circului Globus au fost duse la Gradina Zoologica din Bucov

Mai multe animale care apartineau Circului Globus au fost aduse la Gradina Zoologica de la Bucov, Prahova, leii albi, tigrul alb, o lama si o camila siberiana urmand sa fie vizitati dupa perioada de.

Pamantul a cedat: Mai multe case inghitite de un crater de 15 metri adancime (VIDEO)

Tragedie fara precedent in SUA. Mai multe case au fost inghitite in Florida SUA), de un crater format pe locul altuia, stabilizat in 2012, potrivit Stirile Pro TV. Pamantul a.

Mai multe picturi expuse la Muzeul Luvru au fost afectate de o furtuna

Mai multe picturi expuse la Muzeul Luvru din Paris au suferit stricaciuni in urma unei furtuni violente care a avut loc in capitala franceza sambata trecuta, a anuntat institutia intr-un comunicat, scrie AFP.

Grav accident de circulatie in judetul Galati, pe DJ 251. O femeie a murit, iar un copil de 3 ani se zbate intre viata si moarte

Un sofer a pierdut controlul autovehiculului pe care il conducea, iar acesta a parasit carosabilul si s-a rasturnat de mai multe ori pe camp. in masina se aflau cinci pasageri, unul dintre acestia, o femeie de 41 de ani, fiind declarata decedata de medici dupa ce acestia au incercat minute in sir sa o resusciteze.

Jurnalist TALHARIT de romi de fata cu politia: Sunt mai multi ca noi! (VIDEO)

Jurnalist talharit de fata cu politia in judetul Arad. Reporterul a fost atacat in timp ce filma un accident in localitatea Pecica, potrivit aradon. ro. Suparati ca interventia echipajelor de prim ajutor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )