Libnet.ro
UNICEF

1 Mai.

Accident rutier grav in zona stadionului Ion Oblemenco. Patru persoane au fost ranite

B1 B1,
Accident rutier grav in zona stadionului Ion Oblemenco. Patru persoane au fost ranite

Patru oameni au fost raniti, in rum unui accident rutier produs luni seara in zona stadionului Stadionului Ion Oblemenco din Craiova. A accidentul s-a produs pe fondul neacordarii de prioritate, potrivit. continuă pe B1

Alt accident rutier grav produs smbata noapte: Patru morti, ntre care doi copii, lnga Calafat, dupa impactul dintre o masina si un TIR

Patru persoane, intre care doi copii, au murit, in timpul noptii de sambata spre duminica, intr-un accident rutier pe DN 56, in afara localitatii Calafat, judetul Dolj, dupa ce soferul autoturismului a lovit un TIR, relateaza Mediafax.

Trupul nensufletit al lui Ilie Balaci va fi depus, luni dupa-amiaza, la stadionul Ion Oblemenco, iar pe teren va avea loc o slujba religioasa

Trupul neinsufletit al lui Ilie Balaci va fi depus, luni dupa-amiaza, la stadionul Ion Oblemenco, iar marti dimineata va fi dus pe terenul de fotbal, unde va avea loc o slujba religioasa oficiata de un sobor de preoti de la Mitropolia Olteniei. Slujba de inmormantare va fi oficiata de un sobor de preoti in frunte cu Mitropolitul Olteniei, IPS Irineu.

Suspect in cazul Khashoggi, mort intr-un accident rutier

Un barbat banuit ca ar fi implicat in disparitia jurnalistului saudit Jamal Khashoggi a murit intr-un accident rutier suspect, la Riad, scrie cotidianul turc Yeni Safak, informeaza hurriyetdailynews. com.

Trupul neinsufletit al lui Ilie Balaci a fost depus la Stadionul Ion Oblemenco - VIDEO

Sicriul cu trupul neinsufletit al fostului fotbalist Ilie Balaci, decedat duminica la varsta de 62 de ani, a fost depusla Stadionul Ion Oblemencodin Craiova. Rudele, prietenii, cunostintele.

Accident rutier cu patru victime. Medicii au declarat decesul unui tanar de 25 de ani

Pentru scoaterea a doua victime a fost nevoie de interventia pompierilor. in total, patru barbati se aflau in autoutilitara implicata in accident.

ştiri de la B1

actualitate, 1 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )