Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alt accident rutier grav produs smbata noapte: Patru morti, ntre care doi copii, lnga Calafat, dupa impactul dintre o masina si un TIR

Hotnews Hotnews,
 Alt accident rutier grav produs smbata noapte: Patru morti, ntre care doi copii, lnga Calafat, dupa impactul dintre o masina si un TIR

Patru persoane, intre care doi copii, au murit, in timpul noptii de sambata spre duminica, intr-un accident rutier pe DN 56, in afara localitatii Calafat, judetul Dolj, dupa ce soferul autoturismului a lovit un TIR, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

DOLIU in Romania! A MURIT intr-un grav accident rutier! Este STIREA TRISTA a zilei

Tragedie in judetul Mures! Un cetatean american a murit in aceasta seara la Albesti dupa un teribil accident rutier. Victima care conduce un Logan a adormit la volan si a intrat pe contrasens. Autoturismul.

Suspect in cazul Khashoggi, mort intr-un accident rutier

Un barbat banuit ca ar fi implicat in disparitia jurnalistului saudit Jamal Khashoggi a murit intr-un accident rutier suspect, la Riad, scrie cotidianul turc Yeni Safak, informeaza hurriyetdailynews. com.

Un politist care a provocat un accident rutier mortal la Anenii Noi, retinut la un an de la comiterea faptei. Cum a incercat acesta sa se eschiveze de justitie

Un politist de patrulare a fost retinut miercuri, 17 octombrie, fiind invinuit ca, acum un an, a urcat beat la volan si a comis un accident rutier, soldat cu decesul unui pasager. Atunci, pentru a scapa de pedeapsa, pana la sosirea la fata locului a grupului de cercetare, acesta a mutat cadavrul la volan, incercand sa induca in eroare oamenii legii, transmite IPN.

Accident rutier cu patru victime. Medicii au declarat decesul unui tanar de 25 de ani

Pentru scoaterea a doua victime a fost nevoie de interventia pompierilor. in total, patru barbati se aflau in autoutilitara implicata in accident.

Un sofer beat a provocat un accident rutier. Avea permisul suspendat si o alcoolemie de 1,06 mg/l

Un barbat de 54 de ani este cercetat pentru conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului si cu permisul suspendat, dupa ce a intrat intr-un sens giratoriu fara sa respecte semnificatia unui indicator rutier, lovind in plin un alt autovehicul.

Patru persoane au fost ranite in urma unui accident rutier

Patru persoane au fost ranite usor dupa ce o soferita de 33 de ani a vrut sa faca o manevra de depasire. Toate victimele erau din masina acrosata, care a fost proiectata intr-un cap de pod.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )