Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident rutier mortal pe soseaua Hateg - Petrosani: pieton lovit de masina

Adevărul Adevărul,
Accident rutier mortal pe soseaua Hateg - Petrosani: pieton lovit de masina

Echipajele de Ambulanta au intervenit in ajutorul unui barbat de 45 de ani, accidentat pe Drumul National 66 Hateg - Petrosani. Victima nu a mai putut fi salvata. continuă pe Adevărul

Tragedie in judetul Galati: Cel putin 2 morti si mai multi raniti in urma unui accident rutier

ISU Galati a activat planul rosu de interventie dupa un cumplic accident rutier ce a avut loc pe soseaua care leaga orasul Galati de Tecuci. Cel putin 2 persoane au murit si alte 8 sunt ranite in.

Diagnostic medical crunt in urma unui accident rutier. Ce au descoperit medicii

Victima unui accident rutier petrecut in sambata Pastelui a primit, in urma investigatiilor medicale, o veste greu de suportat si pentru care nu a existat anterior niciun semn.

Tragedie la Falesti: Trei persoane si-au pierdut viata intr-un accident rutier cauzat de un motociclist

Trei persoane au murit, iar alte trei s-au ales cu diferite traumatisme in urma unui accident rutier produs in seara de marti, 10 martie, in satul Rautel din raionul Falesti.

Un tanar a murit intr-un accident rutier produs in raionul Rascani

In noaptea dintre 9 si 10 aprilie, salvatorii au fost alertati pentru a efectua lucrari de descarcerare in urma unui accident rutier produs pe traseul R - 7, in apropiere de satul Nihoreni din raionul Rascani.

Tragedie in judetul Galati: Cel putin 3 morti si mai multi raniti in urma unui accident rutier (VIDEO)

UPDATE:Una dintre persoanele ranite grav a murit in drum spre spital. Numarul celor decedati in accident a ajuns la 3. ISU Galati a activat planul rosu de interventie dupa un cumplic accident rutier ce.

UPDATE VIDEO Accident rutier grav intre Constanta si Valu lui Traian. Un tanar a murit

Un accident soldat cu trei victime s-a petrecut pe soseaua Constanta - Valu lui Traian DN3) in ziua de miercuri, 11 aprilie, in jurul orei 18. Trei masini au fost avariate si trei persoane au fost ranite. Un tanar de 27 ani este in situatie extrem de grava, iar echipele de interventie se lupta pentru a-i salva viata.

Accident rutier grav pe drumul european E 574. O persoana a decedat, traficul este blocat

Un grav accident de circulatie s-a produs pe E 574, la intrarea in judetul Olt, dinspre Pitesti, o persoana fiind gasita decedata.

Accident rutier grav pe drumul european E 574. O persoana a decedat, alte doua au fost ranite grav

Un grav accident de circulatie s-a produs pe E 574, la intrarea in judetul Olt, dinspre Pitesti, o persoana fiind gasita decedata.

VIDEO UPDATE Accident rutier grav pe drumul european E 574. O persoana a decedat, alte doua au fost ranite grav

Un grav accident de circulatie s-a produs pe E 574, la intrarea in judetul Olt, dinspre Pitesti, o persoana fiind gasita decedata.

Accident rutier cu trei victime produs pe Valea Oltului. Un sofer de 47 de ani a vrut sa depaseasca o coloana de masini

Valea Oltului a fost blocata, astazi, 10 aprilie, din cauza unui accident de circulatie produs in apropiere de Manastirea Cornet din comuna Racovita, judetul Valcea. Evenimentul, in care au fost implicate doua masini, s-a soldat cu trei victime.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2381 seconds )