Libnet.ro
UNICEF

00:07

Accident suferit de Fernando Alonso la Barcelona

Online Sport Online Sport,
Accident suferit de Fernando Alonso la Barcelona

Pilotul spaniol Fernando Alonso a suferit un accident serios, duminica, in ultima zi a testelor de la Barcelona si a fost nevoie de elicopterul oficial al circuitului pentru a fi transportat la cel mai apropiat spital. Pentru a fi tinut sub surpavegherea personalului de specialitate, Alonso a ramas internat peste noapte in spitalul din capitala Cataluniei. continuă pe Online Sport

Accident suferit de Fernando Alonso la Barcelona. Pilotul transportat cu elicopterul la spital unde ramane peste noapte

Pilotul spaniol Fernando Alonso a suferit un accident serios, duminica, in ultima zi a testelor de la Barcelona si a fost nevoie de elicopterul oficial al circuitului pentru a fi transportat la cel mai apropiat spital. Pentru a fi tinut sub surpavegherea personalului de specialitate, Alonso a ramas internat peste noapte in spitalul din capitala Cataluniei.

Accident suferit de Fernando Alonso la Barcelona. Pilotul transportat cu elicopterul la spital

Pilotul spaniol Fernando Alonso a suferit un accident serios, duminica, in ultima zi a testelor de la Barcelona si a fost nevoie de elicopterul oficial al circuitului pentru a fi transportat la cel mai apropiat spital.

Fernando Alonso, transporat cu elicopterul la spital dupa un accident pe circuitul de la Barcelona

Pilotul spaniol al echipei McLaren-Honda, Fernando Alonso, a suferit un accident, duminica, in ultima zi a sesiunii de teste de la Barcelona. Alonso a pierdut controlul monopostului McLaren-Honda in virajul al patrule.

F1: Fernando Alonso, transportat cu elicopterul la spital, dupa ce a suferit un accident in timpul testelor de la Barcelona

Pilotul spaniol Fernando Alonso a suferit un accident, duminica, in ultima zi a sesiunii de teste de la Barcelona, fiind transportat cu elicopterul in stare de constienta la spital, informeaza presa spaniola.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )