Libnet.ro
UNICEF

07:45

NEWS ALERT! Uraganul IRMA a OMORAT patru oameni - Printre victime, un POLITIST

Antena3 Antena3,
NEWS ALERT! Uraganul IRMA a OMORAT patru oameni - Printre victime, un POLITIST

Uraganul Irma a facut pana acum cel putin patru victime. O persoana a murit intr-un adapost pus la dispozitie de stat. Un alt barbat a murit, dupa ce camioneta sa a fost luata de vant si. continuă pe Antena3

Uraganul Irma a ucis patru persoane in Insulele Caraibe si se indreapta spre Puerto Rico

Patru persoane au murit dupa ce cel mai puternic uragan din istorie format in Oceanul Atlantic a lovit miercuri Insulele Caraibe. in prezent, acesta se indreapta spre Puerto Rico si Haiti, autoritatile asteptandu-se ca in weekend Irma sa ajunga si in Florida, relateaza NBC News.

UPDATE Uraganul Irma a ucis patru persoane in Insulele Caraibe si se indreapta spre Puerto Rico.in bazinul Atlantic sunt in prezent trei uragane

Patru persoane au murit dupa ce cel mai puternic uragan din istorie format in Oceanul Atlantic a lovit miercuri Insulele Caraibe. in prezent, acesta se indreapta spre Puerto Rico si Haiti, autoritatile asteptandu-se ca in weekend Irma sa ajunga si in Florida, relateaza NBC News. in bazinul Atlantic sunt in prezent trei uragane. Furtunile Jose si Katia s-au intensificat de miercuri dupa-amiaza.

Uraganul Irma, tot mai aproape de Florida. Aproape sapte milioane de oameni au primit ordin de evacuare

Aproape sapte milioane de oameni au primit ordin de evacuare in Florida si Georgia, inainte ca uraganul Irma, care a fost retrogradat la nivelul trei din cinci pe scara Saffir-Simpson, sa loveasca statul.

Uraganul Irma face ravagii in Florida. Cel putin patru persoane si-au pierdut viata - VIDEO

Uraganul Irma a facut pana acum cel putin patru victime. Un ofiter de politie a murit intr-un adapost pus la dispozitie de stat. Un alt barbat a murit, dupa ce camioneta sa a fost luata de.

Aproape sapte milioane de oameni au primit ordin de evacuare in Florida si Georgia, inainte de uraganul Irma

Aproape sapte milioane de oameni au primit ordin de evacuare in Florida si Georgia, inainte ca uraganul Irma, care a fost retrogradat la nivelul trei din cinci pe scara Saffir-Simpson, sa loveasca statul american, au anuntat oficiali din serviciile de.

Aproape sapte milioane de oameni au primit ordin de evacuare in Florida si Georgia, inainte de uraganul Irma

Aproape sapte milioane de oameni au primit ordin de evacuare in Florida si Georgia, inainte ca uraganul Irma, care a fost retrogradat la nivelul trei din cinci pe scara Saffir-Simpson, sa loveasca statul american, au anuntat oficiali din serviciile de administrare a situatiilor de urgenta, citati de Associated Press.

Uraganul Irma loveste Florida. 6,3 milioane de oameni au primit ordin de evacuare. Imaginile momentului - VIDEO

Dupa ce a provocat numeroase distrugeri in centrul si estul Cubei, uraganul Irma, cu rafalele sale de vant de peste 200 km/h, a inceput sambata seara sa se indrepte spre Florida,.

VIDEO Uraganul Irma loveste Puerto Rico, dupa ce a devastat mai multe insule. Cel putin sase morti

Marea dezlantuita, acoperisuri smulse, barci aruncate pe drumuri. Uraganul Irma a distrus complet insula Barbuda, a devastat insulele franceze Saint-Barthelemy si franco-olandeze St. Martin, lasand cel putin sase morti in St. Martin. Joi dimineata, Irma a lovit puternic statul american Puerto Rico, cu vanturi care au suflat cu 295 km/h.

Dupa ce a provocat numeroase distrugeri in centrul Cubei, uraganul Irma se indreapta spre Florida. 6,3 milioane de oameni au primit ordin de evacuare

Dupa ce a provocat numeroase distrugeri in centrul si estul Cubei, uraganul Irma, cu rafalele sale de vant de peste 200 km/h, a inceput sambata seara sa se indrepte spre Florida,.

Uraganul Irma a produs ravagii in Cuba: Numarul mortilor din Caraibe a ajuns la 22

Uraganul Irma a lovit sambata coasta de nord a statului Cuba, cu rafale ce ating viteze de pana la 260 de kilometri pe ora, in drum sau spre Florida, informeaza Reuters. Milioane de oameni au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )