Libnet.ro
UNICEF

23:00

Accidentul din Apuseni: Rudele Aureliei Ion, pentru prima data la locul tragediei

România Liberă România Liberă,
Accidentul din Apuseni: Rudele Aureliei Ion, pentru prima data la locul tragediei

La implinirea unui an de la accidentul aviatic din Apuseni, rudele studentei Aureliei Ion au urcat pentru prima data pe Varful Petreasa, la locul tragediei, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Un an de la accidentul din Apuseni: Slujba de pomenire pentru pilotul Adrian Iovan si studenta Aura Ion

Sambata se implineste un an de la moartea pilotului Adrian Iovan si a studentei Aurelia Ion, in accidentul aviatic din Muntii Apuseni.

Primele concluzii in accidentul din Apuseni

Avionul SMURD prabusit in Muntii Apuseni nu avea probleme la motor, arata Centrul pentru Investigatii si Analiza pentru Siguranta Aviatiei Civile, potrivit B1. ro.

La un an de la tragedia din Apuseni, autoritatile vin cu primele concluzii oficiale

CIAS a dat publicitatii primul document oficial privind accidentul din Apuseni de acum un an. Potrivit declaratiei provizorii nu s-au gasit nereguli la motor, iar antena sistemului ELT gasita pe.

Raportul tehnic privind accidentul aviatic din Apuseni: azi se anunta stadiul investigatiilor

Centrul de Investigatii si Analiza pentru Siguranta Aviatiei Civile va publica luni, 19 ianuarie, o declaratie provizorie privind stadiul investigatiei ce vizeaza accidentul din Muntii Apuseni, produs in urma cu un an. Potrivit legilor internationale, daca ancheta nu este finalizata, autoritatile sunt nevoite sa prezinte stadiul cercetarilor, numarul persoanelor audiate si alte detalii legate de investigatie.

Raportul tehnic privind accidentul aviatic din Apuseni: producatorul motoarelor nu a detectat anomalii tehnice

Centrul de Investigatii si Analiza pentru Siguranta Aviatiei Civile a publicat luni, 19 ianuarie, o declaratie provizorie privind stadiul investigatiei ce vizeaza accidentul din Muntii Apuseni, produs in urma cu un an. Potrivit legilor internationale, daca ancheta nu este finalizata, autoritatile sunt nevoite sa prezinte stadiul cercetarilor, numarul persoanelor audiate si alte detalii legate de investigatie.

Accidentul din Muntii Apuseni: Parchetul Militar da vina pe Centrul de Investigatii si Analiza pentru Siguranta Aviatiei Civile pentru intarzierea anchetei

A trecut, asadar, un an. Un an plin de suferinta, amintiri si multe semne de intrebare. Ancheta in cazul tragediei din Apuseni nu a scos pana acum la iveala niciun vinovat. Autoritatile par sa piarda mai.

Se implineste un an de la tragedia aviatica din Apuseni. Aura Ion si Adrian Iovan au murit atunci

Astazi se implineste un an de la tragedia aviatica din Apuseni. Pe data de 20 ianuarie 2014, pilotul Adrian Iovan si studenta Aurelia Ion mureau in muntii Apuseni. Un avion de mici dimensiuni se prabusea la o.

ISU Mures, la un an de la tragedia din Apuseni. Care e cea mai importanta schimbare

La un an de la tragedia din Apuseni, conducerea ISU Mures spune ca s-au schimbat multe. Inspectoratul pentru situatii de urgenta este acum mai bine dotat, s-a perfectionat si pune mai mare accent pe colaborarea.

La un an de la tragedia din Apuseni, autoritatile vin cu primele concluzii oficiale. Care au fost cauzele producerii accidentului

La un an de la tragedia din Apuseni, vor fi comunicate primele concluzii oficiale cu privire la cauzele prabusirii avionului. Comisia de investigatie a aviatiei civile, CIAS, va publica astazi raportul.

Un an de la tragedia din Apuseni. Luni, rezultatele partiale ale anchetei

La un an de la tragedia aviatica din Apuseni, raspunsurile la intrebarile inerente situatiei sunt la fel de putine ca in 2014. Familiile victimelor cer in continuare sa se faca lumina, sa se explice ce si de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )