Libnet.ro
UNICEF

16:01

La un an de la tragedia din Apuseni, autoritatile vin cu primele concluzii oficiale

Antena3 Antena3,
La un an de la tragedia din Apuseni, autoritatile vin cu primele concluzii oficiale

CIAS a dat publicitatii primul document oficial privind accidentul din Apuseni de acum un an. Potrivit declaratiei provizorii nu s-au gasit nereguli la motor, iar antena sistemului ELT gasita pe. continuă pe Antena3

La un an de la tragedia din Apuseni, autoritatile vin cu primele concluzii oficiale. Care au fost cauzele producerii accidentului

La un an de la tragedia din Apuseni, vor fi comunicate primele concluzii oficiale cu privire la cauzele prabusirii avionului. Comisia de investigatie a aviatiei civile, CIAS, va publica astazi raportul.

ISU Mures, la un an de la tragedia din Apuseni. Care e cea mai importanta schimbare

La un an de la tragedia din Apuseni, conducerea ISU Mures spune ca s-au schimbat multe. Inspectoratul pentru situatii de urgenta este acum mai bine dotat, s-a perfectionat si pune mai mare accent pe colaborarea.

Un an de la tragedia din Apuseni. Luni, rezultatele partiale ale anchetei

La un an de la tragedia aviatica din Apuseni, raspunsurile la intrebarile inerente situatiei sunt la fel de putine ca in 2014. Familiile victimelor cer in continuare sa se faca lumina, sa se explice ce si de.

Raportul privind tragedia din Apuseni, asteptat astazi

Astazi, ar trebui sa fie publicat, de Centrul de Investigatii si Analiza pentru Siguranta Aviatiei Civile, raportul de investigatie tehnica privind accidentul aviatic din Muntii Apuseni din 20 ianuarie 2014, in care au murit pilotul Adrian Iovan si studenta Aura Ion, scrie presa.

Tragedia din Apuseni. Parastas la un an de la moartea Aurei Ion

Familia Aurei Ion a organizat o ceremonie religioasa la Cimitirul Ghencea, acolo unde este inmormantata studenta care a murit in accidentul aviatic din ianuarie 2014. La mormantul Aurei Ion de la cimitirul Militar.

Un an de la tragedia aviatica din Apuseni. Doar motii salvatori au ramas cu regrete. Miscati de tragedie, si mai-marii de la Centru au facut ceva: au asfaltat un drum

La un an de la tragedia din Apuseni, in care avionul pilotat de Adrian Iovan, aflat in misiune medicala, s-a prabusit in varful muntelui, motii din Horea, care s-au mobilizat mai repede in operatiunea de salvare decat autoritatilor, spun ca n-au putut scapa nicio clipa de regretele ca n-au ajuns mai repede la locul accidentului. Nici dupa un an, oficialitatile n-au facut publice concluziile anchetei demarate dupa tragedie.

Primele concluzii ale anchetei accidentului din Apuseni: Aeronava nu avea probleme la motor

Primele concluzii ale anchetei accidentului dinApuseni condusa de CIAS, arata ca aeronava nu avea probleme la motor, relateazaB1 TV. Conform CIAS, pana in prezent s-au analizat starea de functionare a.

Un an de la tragedia din Apuseni, cand avionul cu un echipaj SMURD s-a prabusit. Parastas in creierii muntilor, organizat de Romanita Iovan

Pe varful Petreasa din Apuseni, la locul tragediei aviatice, a avut loc sambata, 17 ianuarie, in jurul amiezii, o slujba de parastas la un an.

Mars in memoria victimelor din Apuseni, pe 20 ianuarie

Saptamana viitoare, pe 20 ianuarie, cand se implineste un an de la tragedia din muntii Apuseni, va fi organizat un mars comemorativ in amintirea pilotului Adrian Iovan si a studentei Aura Ion. Anuntul a fost.

Primele concluzii in accidentul din Apuseni

Avionul SMURD prabusit in Muntii Apuseni nu avea probleme la motor, arata Centrul pentru Investigatii si Analiza pentru Siguranta Aviatiei Civile, potrivit B1. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )