Libnet.ro
UNICEF

10:30

ISU Mures, la un an de la tragedia din Apuseni. Care e cea mai importanta schimbare

Antena3 Antena3,
ISU Mures, la un an de la tragedia din Apuseni. Care e cea mai importanta schimbare

La un an de la tragedia din Apuseni, conducerea ISU Mures spune ca s-au schimbat multe. Inspectoratul pentru situatii de urgenta este acum mai bine dotat, s-a perfectionat si pune mai mare accent pe colaborarea. continuă pe Antena3

Un an de la tragedia din Apuseni. Luni, rezultatele partiale ale anchetei

La un an de la tragedia aviatica din Apuseni, raspunsurile la intrebarile inerente situatiei sunt la fel de putine ca in 2014. Familiile victimelor cer in continuare sa se faca lumina, sa se explice ce si de.

Tragedia din Apuseni. Parastas la un an de la moartea Aurei Ion

Familia Aurei Ion a organizat o ceremonie religioasa la Cimitirul Ghencea, acolo unde este inmormantata studenta care a murit in accidentul aviatic din ianuarie 2014. La mormantul Aurei Ion de la cimitirul Militar.

Un an de la tragedia din Apuseni, cand avionul cu un echipaj SMURD s-a prabusit. Parastas in creierii muntilor, organizat de Romanita Iovan

Pe varful Petreasa din Apuseni, la locul tragediei aviatice, a avut loc sambata, 17 ianuarie, in jurul amiezii, o slujba de parastas la un an.

Mars in memoria victimelor din Apuseni, pe 20 ianuarie

Saptamana viitoare, pe 20 ianuarie, cand se implineste un an de la tragedia din muntii Apuseni, va fi organizat un mars comemorativ in amintirea pilotului Adrian Iovan si a studentei Aura Ion. Anuntul a fost.

Luni, 19 ianuarie, cea mai deprimanta zi din an

Cea de-a treia zi de luni a anului, care, in 2015, cade pe 19 ianuarie, este considerata a fi cea mai deprimanta zi, la aceasta concluzie ajungand un psiholog britanic care a creat o formula matematica pentru a identifica cele mai dificile momente ale.

Cea mai usoara limba straina.Care sunt cele mai usoare limbi straine de invatat, pentru romani

Cea mai usoara limba straina pentru romani este, de fapt, cea mai apropiata gramatical si lexical de limba romana. Practic, noi prindem mai usor limbile romanice, care au la baza limba latina, si limbile fata de care suntem apropiati cultural, adica engleza si franceza, a explicat lingvistul Alexandru Nicolae de la Institutul de Lingvistica al Academiei Romane.

Romania a inregistrat cea mai ridicata inflatie anuala din UE

Romania a inregistrat in luna decembrie 2014 cea mai ridicata rata de crestere anuala a preturilor din Uniunea Europeana UE), de 1%, comparativ cu aceeasi luna din 2013, in conditiile in care inflatia din UE a trecut in teritoriu negativ, preturile de consum scazand cu 0,1%, potrivit datelor anuntate azi de Eurostat.

Romania, cea mai ridicata inflatie anuala din UE, in luna decembrie

Romania a inregistrat in luna decembrie 2014 cea mai ridicata rata de crestere anuala a preturilor din Uniunea Europeana UE), de 1%, comparativ cu aceeasi luna din 2013, in conditiile in care inflatia din UE a trecut in teritoriu negativ, preturile de consum scazand cu 0,1%.

Romania a inregistrat in luna decembrie cea mai ridicata inflatie anuala din UE

Romania a inregistrat in luna decembrie 2014 cea mai ridicata rata de crestere anuala a preturilor din Uniunea Europeana UE), de 1%, comparativ cu aceeasi luna din 2013, in conditiile in care inflatia din UE a trecut in teritoriu negativ, preturile de.

Ciulama de ciuperci, cea mai simpla si gustoasa reteta

Ghici ciuperca ce-i? Pai, cea mai delicioasa ciulama, ar fi raspunsul cuiva mai sugubat dar si mai creativ in bucatarie. Cum care ciulama? Pai, ciulama de ciuperci.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )