Libnet.ro
UNICEF

16:01

Raportul tehnic privind accidentul aviatic din Apuseni: producatorul motoarelor nu a detectat anomalii tehnice

Adevărul Adevărul,
Raportul tehnic privind accidentul aviatic din Apuseni: producatorul motoarelor nu a detectat anomalii tehnice

Centrul de Investigatii si Analiza pentru Siguranta Aviatiei Civile a publicat luni, 19 ianuarie, o declaratie provizorie privind stadiul investigatiei ce vizeaza accidentul din Muntii Apuseni, produs in urma cu un an. Potrivit legilor internationale, daca ancheta nu este finalizata, autoritatile sunt nevoite sa prezinte stadiul cercetarilor, numarul persoanelor audiate si alte detalii legate de investigatie. continuă pe Adevărul

Raportul tehnic privind accidentul aviatic din Apuseni: azi se anunta stadiul investigatiilor

Centrul de Investigatii si Analiza pentru Siguranta Aviatiei Civile va publica luni, 19 ianuarie, o declaratie provizorie privind stadiul investigatiei ce vizeaza accidentul din Muntii Apuseni, produs in urma cu un an. Potrivit legilor internationale, daca ancheta nu este finalizata, autoritatile sunt nevoite sa prezinte stadiul cercetarilor, numarul persoanelor audiate si alte detalii legate de investigatie.

Noi date in ancheta privind accidentul aviatic din Apuseni: Peste 200 de persoane au fost audiate. S-au cerut informatii de la peste 40 de institutii

Noi date privind ancheta referitoare la accidentul aviatic din muntii Apuseni, produs in ianuarie 2014. Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie anunta intr-un comunicat, ca pana in acest.

Peste 200 de persoane audiate in ancheta accidentului aviatic din Apuseni

Medicul Raed Arafat, secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, a declarat, vineri, la Targu Mures, ca la aproape un an de la accidentul aviatic din Muntii Apuseni se asteapta rezultatul anchetei, adaugand ca Parchetul lucreaza la acest caz si ca nu a fost neglijat deloc.

Raportul privind tragedia din Apuseni, asteptat astazi

Astazi, ar trebui sa fie publicat, de Centrul de Investigatii si Analiza pentru Siguranta Aviatiei Civile, raportul de investigatie tehnica privind accidentul aviatic din Muntii Apuseni din 20 ianuarie 2014, in care au murit pilotul Adrian Iovan si studenta Aura Ion, scrie presa.

Un an de la accidentul din Apuseni: Slujba de pomenire pentru pilotul Adrian Iovan si studenta Aura Ion

Sambata se implineste un an de la moartea pilotului Adrian Iovan si a studentei Aurelia Ion, in accidentul aviatic din Muntii Apuseni.

Arafat, despre accidentul din Apuseni: Procuratura lucreaza la acest caz, nu a fost neglijat deloc

Medicul Raed Arafat, secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, a declarat, vineri, la Targu Mures, ca la aproape un an de la accidentul aviatic din Muntii Apuseni se asteapta rezultatul anchetei, adaugand ca Parchetul lucreaza la acest caz si ca nu a fost neglijat deloc.

Tragedia din Apuseni. Parastas la un an de la moartea Aurei Ion

Familia Aurei Ion a organizat o ceremonie religioasa la Cimitirul Ghencea, acolo unde este inmormantata studenta care a murit in accidentul aviatic din ianuarie 2014. La mormantul Aurei Ion de la cimitirul Militar.

La un an de la tragedia din Apuseni, autoritatile vin cu primele concluzii oficiale

CIAS a dat publicitatii primul document oficial privind accidentul din Apuseni de acum un an. Potrivit declaratiei provizorii nu s-au gasit nereguli la motor, iar antena sistemului ELT gasita pe.

La un an de la tragedia din Apuseni, autoritatile vin cu primele concluzii oficiale. Care au fost cauzele producerii accidentului

La un an de la tragedia din Apuseni, vor fi comunicate primele concluzii oficiale cu privire la cauzele prabusirii avionului. Comisia de investigatie a aviatiei civile, CIAS, va publica astazi raportul.

ISU Mures, la un an de la tragedia din Apuseni. Care e cea mai importanta schimbare

La un an de la tragedia din Apuseni, conducerea ISU Mures spune ca s-au schimbat multe. Inspectoratul pentru situatii de urgenta este acum mai bine dotat, s-a perfectionat si pune mai mare accent pe colaborarea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )