Libnet.ro
UNICEF

06:30

Accidentul feroviar din Spania: Conductorul trenului refuza sa raspunda la intrebarile anchetatorilor

B1 B1,
Accidentul feroviar din Spania: Conductorul trenului refuza sa raspunda la intrebarile anchetatorilor

Conductorul trenului care a deraiat in Spania si a cauzat moartea a 78 de persoane, a refuzat, vineri, sa raspunda la intrebarile anchetatorilor care au incercat sa il interogheze la spital, relateaza AFP. continuă pe B1

Accidentul feroviar din Spania: Conductorul trenului refuza sa raspunda anchetatorilor/ Cuvintele sale imediat dupa accident: Am gresit, vreau sa mor

Conductorul trenului, a carui deraiere s-a soldat cu 78 de morti miercuri, la Santiago de Compostela, in nordul Spaniei, a refuzat sa raspunda vineri la intrebarile anchetatorilor care au vrut sa il interogheze la spital, a anuntat politia locala, potrivit AFP.

Primele imagini cu accidentul feroviar din Spania, soldat cu 77 de morti si 143 de raniti (VIDEO)

Primele imagini cu accidentul feroviar din Spania, in urma caruia au murit 77 de persoane si 143 de persoane au fost ranite, surprinse de camerele de supraveghere, au fost postate pe internet. Presedintele regiunii.

Primele imagini cu accidentul feroviar din Spania, soldat cu 78 de morti si 143 de raniti (VIDEO)

Primele imagini cu accidentul feroviar din Spania, in urma caruia au murit 78 de persoane si 143 de persoane au fost ranite, surprinse de camerele de supraveghere, au fost postate pe internet. Presedintele regiunii.

Accidentul feroviar din Spania: Un mecanic al trenului a comunicat o viteza de 190 km/h pe un segment de 80 km/h

Un mecanic al trenului care a deraiat, miercuri, in Spania a comunicat o viteza de 190 km/h pe un segment de 80 km/h, potrivit Mediafax. Sper ca nu vor fi morti, pentru ca ii voi avea pe constiinta, a.

Barack Obama s-a declarat socat si intristat de accidentul feroviar din Spania

Presedintele SUA, Barack Obama, a declarat, joi, ca este socat si intristat de accidentul feroviar care a avut loc in Spania, soldat cu cel putin 80 de morti, potrivit Mediafax. Sotia mea Michelle si eu am.

Corlatean: Nu sunt victime cetateni romani in accidentul feroviar din Spania

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat, joi, ca nu s-au inregistrat, pana la aceasta ora, victime cetateni romani in accidentul feroviar produs miercuri seara la Santiago de Compostela, in.

FOTO SOCANTE, realizate dupa accidentul feroviar din Spania.

Cel putin 77 de persoane au murit si alte 143 au fost ranite in accidentul de tren produs miercuri seara in Santiago de Compostella, in nord-vestul Spaniei. Echipele de salvare au recuperat 73 de cadavre de la fata locului, in timp ce patru persoane au murit la spital, potrivit declaratiilor unei purtatoare de cuvant a tribunalului regional din Galicia. Una dintre principalele cauze ale accidentului feroviar a fost viteza excesiva. Galeria de mai sus contine o serie de imagini socante, .

Accidentul feroviar din Spania: Mesajul de condoleante trimis de premierul Rajoy, copy-paste din cel difuzat dupa cutremurul din China

Premierul Spaniei, Mariano Rajoy, a fost puternic criticat de spanioli dupa ce s-a observat ca mesajul de condoleante pentru victimele accidentului feroviar de joi seara, din Santiago de Compostela, contine un paragraf copiat din mesajul transmis de guvern dupa cutremurul din China de luni, scrie The Guardian.

Spania: Conductorul trenului deraiat in Galicia a fost plasat in custodie

Conductorul trenului care a deraiat miercuri seara in nord-vestul Spaniei, in urma cauia 80 de persoane au murit, a fost plasat in custodie, relateaza AFP. Seful Politiei din Galicia a anuntat plasarea.

ACCIDENT TREN SPANIA: zeci de morti si raniti in cel mai grav accident feroviar din Spania. ...

UPDATE: Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat, joi, ca nu s-au inregistrat, pana la aceasta ora, victime cetateni romani in accidentul feroviar produs miercuri seara la Santiago de Compostela, in nord-vestul Spaniei, transmite Mediafax. Nu exista niciun fel de date privind cetateni romani care sa fi fost implicati in acest dramatic accident, nici persoane decedate, nici persoane ranite, a afirmat Corlatean joi, intr-o conferinta de presa. El a aratat ca .

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )