Libnet.ro
UNICEF

23:15

Aceasta este cea mai periculoasa tara pentru femei

Antena3 Antena3,
Aceasta este cea mai periculoasa tara pentru femei

India este cea mai periculoasa tara din lume pentru femei din cauza riscului marit de violente sexuale si sclavie moderna, conform unui nou sondaj al expertilor, scrie CNN. India este, de asemenea, cea mai. continuă pe Antena3

Sondaj. India este cea mai periculoasa tara pentru femei

India este cea mai periculoasa tara din lume pentru femei din cauza riscului marit de violente sexuale si sclavie moderna, conform unui nou sondaj al expertilor, scrie CNN.

Ct costa sa faci o agentie de turism n online: Cea mai mare problema - gasirea angajatilor

Seful unei agentii romanesti de turism online spune ca, in prezent, este foarte costisitor sa lansezi o afacere de profil. Dincolo de costurile de dezvoltare ale unei astfel de platforme, gasirea agajatilor buni, vorbitori de limbi straine, dar care sunt vanati de multinationale, ramane cea mai mare problema pentru micii antreprenori.

Banca Mondiala: Bucurestiul, cea mai expusa capitala europeana la un seism puternic

Bucurestiul este cea mai expusa capitala europeana la un seism puternic, similar cu cel din 1977. Diferenta ar fi ca numarul de morti ar fi de trei ori mai mare, respectiv 5. 000, din care 4. 000 doar in Capitala. Datele se desprind din cel mai recent studiu facut de Banca Mondiala, care atrage atentia asupra vulnerabilitatilor Romaniei, mai ales ca peste 70% din PIB-ul tarii este produs in zonele expuse riscului seismic.

Vivo Y81 este cea mai noua chinezarie care iti aduce aminte de iPhone X

Vivo a rupt gura targului in urma cu cateva zile cand a lansat Vivo Nex S, primul smartphone cu o margine inexistenta pe toate cele patru laturi. in timp ce acela era un terminal de top, Vivo Y81 este un gadget entry level demn de luat in calcul. Ca orice alt producator care se respecta, [].

[P] Coca-Cola HBC Romnia, pentru al treilea an consecutiv, cea mai responsabila companie de pe piata locala

Pentru al treilea an consecutiv, Coca-Cola HBC Romania, liderul industriei alimentare si a bauturilor de pe piata locala, a fost recunoscuta drept cea mai responsabila companie din tara, prin transparenta si implicarea cu care a dezvoltat proiecte de responsabilitate sociala si de mediu, conform studiului Romania CSR Index 2018, realizat de The Azores.

Banatul se confrunta cu cea mai mare criza de forta de munca din istorie. Cum au ajuns angajatorii sa caute muncitori in Serbia si in Vietnam

Vestul tarii se confrunta cu cea mai mare criza de forta de munca din ultimii 30 de ani. Cele mai mari probleme sunt in judetul Timis, unde managerii multinationalelor ar angaja mii de oameni, insa nu au de unde.

CEA MAI MARE PENSIE SPECIALA din Aparare: Cat ia lunar un fost magistrat militar

Casa de Pensii Sectoriale CPS) a Ministerul Apararii Nationale MApN) a precizat ca cea mai mare pensie de serviciu, platita in luna aprilie, a fost de 34. 638 lei brut. De asemenea, reprezentantii CPS au.

Cea mai mare pensie speciala din Aparare. Cat a incasat un fost magistrat militar in luna aprilie

Cea mai mare pensie de serviciu din Aparare, platita in aprilie 2018, a depasit 34. 600 de lei brut si a incasat-o un fost magistrat militar, au declarat oficialii Casei de Pensii Sectoriale a Ministerului.

Andreea Esca, anunt soc despre cea mai importanta persoana din viata ei: E terifiata...

Fiica Andreei Esca va pleca in aceasta toamna la studii in Anglia. inainte de asta, Alexia a sustinut examenul de Bacalaureat in legatura cu care mama ei a declarat, intr-o emisiune de televiziune, ca este.

Cea mai infricosatoare predica a parintelui Arsenie Boca

Parintele Arsenie Boca indemna la rugaciune si la ascultare, iar moartea sa nu-i inspaimante pe oameni, sa fie vazuta ca o inviere Aceasta se petrece in viata prin neincetata lepadare de sine,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )