Libnet.ro
UNICEF

07:00

Aceasta este rugaciunea care iti aduce bani in casa

Antena3 Antena3,
Aceasta este rugaciunea care iti aduce bani in casa

Sunt multe acele rugaciuni care te ajuta sa ai parte in casa ta de bogatie si prosperitate, dar iata cum spun inaltii bisericii ca ar trebui sa te rogi pentru a reusi sa atragi in caminul tau lumina. continuă pe Antena3

Bacau: Un barbat a murit intr-un incendiu care i-a cuprins casa

Un barbat din judetul Bacau, in varsta de 48 de ani, a murit intr-un incendiu care i-a cuprins casa, focul fiind provocat de o candela aprinsa, care a cazut pe niste materiale textile. Vecinii au incercat.

Semnele care iti arata ca telefonul tau este interceptat. Punctul 2 te va pune serios pe ganduri

De multe ori, utilizatorii de telefonie mobila sustin ca le sunt ascultate conversatiile la telefon de catre altcineva. in cazul in care si voi v-ati pus vreodata aceeasi intrebare, va prezentam mai jos.

Trei semne care iti arata clar ca esti insarcinata, chiar daca testele sunt negative

Venirea pe lume a unui copil este considerata cea mai mare responsabilitate pentru femeia care urmeaza sa devina mamica. Sarcina este o adevarata binecuvantare si o intregire a unei familii, precum si un bun.

Director HR Orange Romania: Pe fondul accentuarii deficitului de personal, candidatul este cel care isi recruteaza compania

Piata de recrutare din Romania a ajuns la cel mai inalt grad de competitivitate din ultimii cinci ani. Numarul tot mai mare de business-uri care au intrat in piata si continua sa apara), dar si revolutia digitala, au schimbat modul in care angajatorii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )