Libnet.ro
UNICEF

14:15

Aceasta lampa stradala din Marea Britanie este alimentata de o excrementele canine

Hotnews Hotnews,
 Aceasta lampa stradala din Marea Britanie este alimentata de o excrementele canine

Transformarea excrementelor de animale in energie nu este o idee noua, dar inca nu am gasit o modalitate de a ne folosi pe deplin de aceasta energie. Un proiect inovator din Marea Britanie isi propune sa maximizeze acest potential si creeaza o lampa stradala care functioneaza pe baza excrementelor canine, scrieThe Guardian. continuă pe Hotnews

Porsche furat din Marea Britanie, descoperit la Constanta. Ce a spus barbatul care se afla la volan

Un autoturism marca Porsche furat din Marea Britanie in urma cu 9 zile a fost descoperit de politisti pe strazile Constantei. Valoarea masinii depaseste 47. 000 de lire sterline.

SUA: Record de caldura in sudul Californiei si ger polar in nordul tarii. Marea Britanie se pregateste de furtuna

In timp ce California se confrunta cu temperaturi foarte ridicate pentru aceasta perioada a anului, Vestul mijlociu al SUA, care cuprinde statele central-nordice ale tarii, dar si regiuni din nord-est sunt afectate de o masa de aer polar , cu temperaturi diurne ce ajung cu greu la -10 grade Celsius. Marea Britanie se pregateste sa faca fata furtunii Dylan care este asteptata sa loveasca in aceasta noapte cu rafale de vant de 120 de km pe ora.

Marea Britanie: Visul intrerupt al polonezilor despre noua patrie

Trei milioane de cetateni ai UE care locuiesc in Marea Britanie se simt tot mai discriminati. Margareta, caci nu vrea sa-si dea numele adevarat, este o tanara poloneza responsabila cu recrutarea studentilor straini pentru una din cele mai cunoscute universitati britanice. Parintii locuiesc in Anglia de 20 ani, sunt oameni de stiinta, profesori. Au depus cerere pentru cetatenie britanica, dar a fost respinsa. Nu stiu ce va fi mai departe. Nu cunosc alta patrie decat Marea Britanie - explica ea pentru Rzeczpospolita, citata de Rador.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )