Libnet.ro
UNICEF

23:31

Acer lanseaza cel mai ieftin laptop cu Windows 10

Playtech Playtech,
Acer lanseaza cel mai ieftin laptop cu Windows 10

Daca sunteti atat de incantati de Windows 10 incat vreti sa achizitionati un nou laptop, pentru activitati de birou este perfect noul Acer Aspire One Cloudbook. Desi valul de sisteme portabile preinstalate cu Windows 10 a inceput saptamanatrecuta, se pare ca pentru o lunga perioada de timp vom avea parte de un numar semnificativ de [] Acer lanseaza cel mai ieftin laptop cu Windows 10 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Passport Silver Edition este cel mai nou BlackBerry de top

Fanii smartphone-urilor provenite din Canada se vor bucura sa afle ca BlackBerry a lansat o varianta imbunatatita a ciudatului si popularului Passport. Desi nu o mai duc la fel de bine precum in urma cu 10 ani, cei de la BlackBerry fac eforturi semnificative pentru a nu se plafona. Lanseza in continuare telefoane, chiar daca [] Passport Silver Edition este cel mai nou BlackBerry de top Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai bogat roman, domeniu cu sapte case

Ioan Niculae este in continuare cel mai bogat roman. Acesta bate insa si un alt record: estecel mai bogat roman aflat dupa gratii. Cu o avere estimata de 1,1 miliarde euro, Niculae este.

Alternative la Windows 10: cand vrei altceva, nu doar fereastra Microsoft

Windows 10 este pe un val de popularitate cum Windows 8 nici nu visa. E un moment taman bun sa descoperi cateva alternative la Windows 10. Exista mai multe tipuri de sisteme de operare in prezent. Cel mai popular pe PC-uri este Windows, cu versiunile XP, 7 si, mai nou, 10, iar din tabaraopen source [] Alternative la Windows 10: cand vrei altceva, nu doar fereastra Microsoft Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Popularitatea Windows 10 creste intr-un ritm surprinzator

La doar cateva zile dupa lansarea oficiala a noului Windows 10, sistemul de operare Microsoft are potentialul de a fi cel mai popular Windows. Conform noului studiu publicat de Statcounter, incepem sa avem o imagine de ansamblu asupra ratei de adoptie a noului Windows 10. Aceste cifre vin la doar cateva zile dupa ce Microsoft [] Popularitatea Windows 10 creste intr-un ritm surprinzator Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Aceasta cutiuta cu Windows 10 ar putea schimba modul in care iti folosesti televizorul

Windows 10 s-a dovedit a fi un sistem de operare foarte reusit. Rata mare de adoptie si reactiile pozitive ale utilizatorilor sunt elemente care ii motiveaza pe producatori sa scoata fel de fel de produse cu noul sistem de operare al Microsoft. Cel mai nou gadget care va rula Windows 10 vine de la chinezi [] Aceasta cutiuta cu Windows 10 ar putea schimba modul in care iti folosesti televizorul Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Lumia 950 XL va fi primul smartphone de varf cu Windows 10 Mobile

Desi Windows 10 Mobile nu s-a lansat oficial impreuna cu Windows 10, avem tot mai multe informatii legat de primul Lumia 950 XL ce va rula din start noul SO. Cei de la Microsoft, dupa finalizarea achizitiei Nokia, au amanat tot mai mult lansarea unui nou smartphone cu specificatii de top. Daca se confirma informatiile [] Lumia 950 XL va fi primul smartphone de varf cu Windows 10 Mobile Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cum devii zeu pe Windows 10: cu trei click-uri ai acces la toate functiile ascunse

Windows 10 a ajuns deja la un numar impresionant de utilizatori, multumita noilor politici de upgrade ale Microsoft. Cu toate ca sistemul este unul bine pus la punct si foarte intuitiv, utilizatorii care vor ceva mai multa libertate pot activa GodMode, o functionalitate care ofera acces la toate setarile ascunse. Modul Zeu nu mai este [] Cum devii zeu pe Windows 10: cu trei click-uri ai acces la toate functiile ascunse Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Poate singurul motiv contra Windows 10: stie totul despre tine, dar il poti opri

Windows 10 este printre noi din 29 iulie, rata de adoptie este impresionanta, iar noutatile sunt foarte bine primite. Totusi, nu-i un sistem perfect, iar imperfectiunea este data tocmai de modul in care te spioneaza. Windows 10 vine intr-un ciclu al Windows vechi de 30 de ani ca sa indrepte greselile facute cu Windows 8. [] Poate singurul motiv contra Windows 10: stie totul despre tine, dar il poti opri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Windows 10 va veni pe Xbox One in cateva luni

Dupa ce la E3 am aflat prima oara de posibilitatea unui nou dashboard pe Xbox One construit in jurul Windows 10, acum avem si data de lansare pentru acel update. Dupa cateva saptamani in care am aflat aproape zilnic ceva nou despre Windows 10, se pare ca valul de stiri nu s-a incheiat inca. in [] Windows 10 va veni pe Xbox One in cateva luni Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Un barbat si-a instalat Windows 10 si s-a dus la culcare. Ce a gasit sotia pe ecran a lasat-o fara cuvinte

La doar cateva ore de la lansarea lui pe 29 iulie, expertii au avertizat cu privire la problemele de securitate pe care le ridica noul sistem de operare de la Microsoft, Windows 10. insa un utilizator a intalnit o.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )