Libnet.ro
UNICEF

01:05

Acesta este cel mai toxic arbore din lume

Playtech Playtech,
Acesta este cel mai toxic arbore din lume

Arborele Mancinella poate fi gasit in ziua de azi in America de Nord si America de Sud si este probabil cel mai toxic arbore din lume. Arborele Mancinella Hippomane mancinella) creste in partea de sud a Americii de Nord si in nordul Americii de Sud si a este considerat cel mai toxic copac din lume []. continuă pe Playtech

Ea este cea mai FRUMOASA femeie din lume. Cine este Miss World 2016 (VIDEO)

A fost aleasa Miss World 2016. Reprezentanta statului Puerto Rico a reusit sa obtina coroana in cadrul competitiei desfasurate in Statele Unite, potrivit B1TV. Este cel de-al doilea trofeu din.

Cum functioneaza cel mai mic radio din lume [VIDEO]

Cercetatorii au reusit sa creeze cel mai mic radio folosindu-se de defecte intalnite la nivelul structural al diamantelor roz. O echipa de ingineri de la Harvard John A. Paulson School of Engineering si Applied Sciences au reusit sa creeze un radio receptor de dimensiuni extrem de mici, avand la baza un ansamblu de defecte de [].

Italia: Cea mai veche banca din lume, Banca Monte dei Paschi di Siena, se apropie de un plan public de salvare

Banca italiana Banca Monte dei Paschi di Siena, a treia institutie financiara a tarii si cea mai veche de pe planeta, parea joi din ce in ce mai aproape de un plan public de salvare, daca nu reuseste o majorare de capital pe piata de cinci miliarde de euro, scrie AFP.

Cel mai scump si mai urat pulover de Craciun din lume: care este pretul si de ce ai cumpara un astfel de articol vestimentar

Compania Tipsy Elves vinde cel mai scump si mai urat pulover din lume cu imprimeu de Craciun la un pret fabulos, demn de un record.

Cea mai buna jucatoare din lume la fotbal tenis, meci inedit cu cantaretul Peter Pop

Anamaria Gherghel a fost declarata cea mai buna jucatoare din lume la fotbal tenis la Campionatului Mondial avut din Cipru, editia 2016, fiind pentru a patra oara consecutiv cand cucereste acest titlu.

Donald Trump devine impaciuitor: Presedintele ales al Statelor Unite s-a intalnit cu unul dintre cei mai aprigi rivali din timpul campaniei electorale

Presedintele ales al Statelor Unite al Americii, Donald Trump, s-a intalnit in weekend cu multimiliardarul mexican Carlos Slim, unul dintre cei mai bogati oameni din lume, dar si o persoana care.

Cum arata cel mai mic om de zapada din lume

Daca e prea greu sa faci un om de zapada clasic, avand in vedere vream de afara, poti apela la platina si dioxid de siliciu pentru opera de sezon. Pentru unii, un om de zapada a ajuns doar o amintire, avand in vedere cum se prezinta vremea de afara, cand avem ocazia sa ne confruntam [].

Nicusor Dan: USR va vota impotriva unui guvern PSD, acesta ar fi cel mai mare pericol pentru Romania

Uniunea Salvati Romania va vota impotriva unui eventual guvern PSD, intrucat acesta ar reprezenta cel mai mare pericol pentru Romania, a declarat presedintele USR, Nicusor Dan.

Diego el Cigala, considerat cel mai mare cantaret de flamenco din lume, vine in Romania: bilete reduse de sarbatori la concertul artistului VIDEO

Cantaretul spaniol Diego el Cigala 47 de ani), castigatorul premiului Latin Grammy pentru cel mai bun album de tango, le ofera ascultatorilor sai o fascinanta incursiune in armoniile cubaneze, jazz, folk latino-american si tango, in cadrul unui concert la Sala Palatului din Bucuresti, pe 9 mai 2017.

Cel mai NOU model AUDI: PRIMELE teasere cu Q8 (FOTO)

Cel mai mare SUV Audi, Q7, va avea un frate mai mare in urmatorii ani. Gama de SUV-uri Audi include in prezent 4 modele Q2, Q3, Q5, Q7 si vor urma si altele, cum este Audi Q8, ce va fi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )