Libnet.ro
UNICEF

12:45

Acesta e modul prin care Facebook va conecta la Internet tari sarace din Africa

Adevărul Adevărul,
Acesta e modul prin care Facebook va conecta la Internet tari sarace din Africa

Facebook continua planul internet. org si acum anunta un parteneriat cu Eutelsat, un furnizor de Internet prin satelit. Prin satelitii acestei companii, Facebook vrea sa conecteze Africa la web. continuă pe Adevărul

Actiuni simple prin care iti ridici energia in maximum 20 de minute

Ai si zile in care n-ai energie? Cu totii avem! Sunt putine lucruri in viata mai neplacute decat a nu avea energie Unii dintre noi au gasit din intamplare sau prin cautare asidua) moduri prin care.

Antonia si drama prin care a trecut dupa nastere

A devenit mamica pentru a doua oara in urma cu ceva timp, dar Antonia abia acum a rupt tacerea si a povestit drama prin care a trecut, dupa ce l-a adus pe lume pe Dominic.

Debitorii, nemultumiti de modul in care Bancpost indeplineste dispozitiile ANPC

Actiunea derulata recent de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC), prin care a impus Bancpost sa remedieze un numar de circa 400 de contracte si care ar fi trebuit sa aduca o urma de speranta clientilor vizati - mai ales in contextul in care Marius Dunca, presedintele ANPC, a spus ca deja, in cazul a cinci persoane, au fost restituiti banii incasati in mod incorect de catre banca - s-a transformat intr-un nou motiv de cearta intre parti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )