Libnet.ro
UNICEF

01:05

Acesta e motivul pentru care Bucurestiul nu a plecat cu prima sansa in aceasta competitie. Firea, despre Capitala Europeana a Culturii pentru anul 2021

B1 B1,
Acesta e motivul pentru care Bucurestiul nu a plecat cu prima sansa in aceasta competitie. Firea, despre Capitala Europeana a Culturii pentru anul 2021

Gabriela Firea, primarul general, a facut declaratii imediat dupa ce a fost anuntata Capitala Europeana a Culturii pentru anul 2021. Firea a spus ca a fost de la inceput constienta ca Bucurestiul nu. continuă pe B1

Simona Halep a anuntat motivul pentru care NU va participa la turneul de la Tokyo

Jucatoarea Simona Halep, nr. 5 in tenisul mondial, a explicat miercuri, pe site-ul WTA, motivul pentru care nu va participa la Toray Pan Pacific Open.

Cea mai ametitoare iluzie optica: Motivul pentru care nu poti vedea toate cele 12 puncte din imagine in acelasi timp (VIDEO, FOTO)

Una dintre cele mai ametitoate iluzii optice a reusit sa faca deja inconjurul internetului si sa cucereasca milioane de internauti. Cu totii s-au intrebat care este motivul pentru care nu pot vedea.

Este considerat un geniu! Motivul uimitor pentru care si-a uns interiorul masinii cu ulei de masline / VIDEO

Uleiul de masline este foarte benefic pentru sanatate, insa foarte putine persoane stiu ca el mai poate fi folosit si in alte scopuri. Un haker rus a dezvaluit motivul pentru care in masina lu.

I-a spart craniul bebelusului sau de doar doua luni. Motivul stupid pentru care a facut acest gest cumplit

Gest cumplit facut de un tata de doar 21 de ani, din orasul Westende, din vestul Belgiei. Barbatul a fost retinut de politisti, dupa ce i-a spart craniul bebelusului sau de doar doua luni. Motivul? Micutul i.

Laptopul merge greu? Iata cauzele si motivele pentru care ar trebui sa-l schimbi

Oricat de mult ar fi evoluat smartphone-urile si tabletele si oricat de mult ar incerca producatorii sa ne convinga ca un dispozitiv cu display intre 4 si 10 inch este bun pentru orice sarcina, adevarul este.

7 motive pentru care ar trebui sa cumperi castraveti

Castravetele este una dintre cele mai cultivate legume la nivel mondial, fiind o aliment binecunoscut pentru proprietatile lui excelente pentru sanatate in general, ceea ce i-a facut pe multi nutritionisti sa-l.

Fostul sef din SRI retinut de DIICOT in dosarul Black Cube este un personaj controversat. Afacerile pentru care Daniel Dragomir si sotia acestuia sunt judecati

Locotenent-colonelul in rezerva Daniel Dragomir, fost ofiter SRI, care este acum retinut in dosarul Black Cube, are deja o serie de probleme grave in dosarul lui profesional.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )