Libnet.ro
UNICEF

18:45

7 motive pentru care ar trebui sa cumperi castraveti

Antena3 Antena3,
7 motive pentru care ar trebui sa cumperi castraveti

Castravetele este una dintre cele mai cultivate legume la nivel mondial, fiind o aliment binecunoscut pentru proprietatile lui excelente pentru sanatate in general, ceea ce i-a facut pe multi nutritionisti sa-l. continuă pe Antena3

5 motive pentru care strainii vin sa lucreze in Romania. Ce ii atrage la tara noastra

Romania se dovedeste o destinatie atractiva nu doar pentru turistii straini, ci si pentru investitori sau pentru tinerii care vin sa lucreze aici. O treime dintre strainii care au ajuns in tara noastra anul trecut nu au venit ca turisti, ci in interes.

Laptopul merge greu? Iata cauzele si motivele pentru care ar trebui sa-l schimbi

Oricat de mult ar fi evoluat smartphone-urile si tabletele si oricat de mult ar incerca producatorii sa ne convinga ca un dispozitiv cu display intre 4 si 10 inch este bun pentru orice sarcina, adevarul este.

Simona Halep a anuntat motivul pentru care NU va participa la turneul de la Tokyo

Jucatoarea Simona Halep, nr. 5 in tenisul mondial, a explicat miercuri, pe site-ul WTA, motivul pentru care nu va participa la Toray Pan Pacific Open.

Cea mai ametitoare iluzie optica: Motivul pentru care nu poti vedea toate cele 12 puncte din imagine in acelasi timp (VIDEO, FOTO)

Una dintre cele mai ametitoate iluzii optice a reusit sa faca deja inconjurul internetului si sa cucereasca milioane de internauti. Cu totii s-au intrebat care este motivul pentru care nu pot vedea.

5 motive pentru care strainii vin sa lucreze in Romania. Ce ii atrage la tara noastra

Romania se dovedeste o destinatie atractiva nu doar pentru turistii straini, ci si pentru investitori sau pentru tinerii care vin sa lucreze aici. O treime dintre strainii care au ajuns in tara noastra anul trecut nu au venit ca turisti, ci in interes de afaceri sau pentru a lucra la noi, arata unsondajal Institutului National de Statistica.

Fostul sef din SRI retinut de DIICOT in dosarul Black Cube este un personaj controversat. Afacerile pentru care Daniel Dragomir si sotia acestuia sunt judecati

Locotenent-colonelul in rezerva Daniel Dragomir, fost ofiter SRI, care este acum retinut in dosarul Black Cube, are deja o serie de probleme grave in dosarul lui profesional.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )