Libnet.ro
UNICEF

21:30

Este considerat un geniu! Motivul uimitor pentru care si-a uns interiorul masinii cu ulei de masline / VIDEO

Antena3 Antena3,
 Este considerat un geniu! Motivul uimitor pentru care si-a uns interiorul masinii cu ulei de masline / VIDEO

Uleiul de masline este foarte benefic pentru sanatate, insa foarte putine persoane stiu ca el mai poate fi folosit si in alte scopuri. Un haker rus a dezvaluit motivul pentru care in masina lu. continuă pe Antena3

I-a spart craniul bebelusului sau de doar doua luni. Motivul stupid pentru care a facut acest gest cumplit

Gest cumplit facut de un tata de doar 21 de ani, din orasul Westende, din vestul Belgiei. Barbatul a fost retinut de politisti, dupa ce i-a spart craniul bebelusului sau de doar doua luni. Motivul? Micutul i.

Fostul sef din SRI retinut de DIICOT in dosarul Black Cube este un personaj controversat. Afacerile pentru care Daniel Dragomir si sotia acestuia sunt judecati

Locotenent-colonelul in rezerva Daniel Dragomir, fost ofiter SRI, care este acum retinut in dosarul Black Cube, are deja o serie de probleme grave in dosarul lui profesional.

Cea mai ametitoare iluzie optica: Motivul pentru care nu poti vedea toate cele 12 puncte din imagine in acelasi timp (VIDEO, FOTO)

Una dintre cele mai ametitoate iluzii optice a reusit sa faca deja inconjurul internetului si sa cucereasca milioane de internauti. Cu totii s-au intrebat care este motivul pentru care nu pot vedea.

Simona Halep a anuntat motivul pentru care NU va participa la turneul de la Tokyo

Jucatoarea Simona Halep, nr. 5 in tenisul mondial, a explicat miercuri, pe site-ul WTA, motivul pentru care nu va participa la Toray Pan Pacific Open.

Acesta e motivul pentru care Bucurestiul nu a plecat cu prima sansa in aceasta competitie. Firea, despre Capitala Europeana a Culturii pentru anul 2021

Gabriela Firea, primarul general, a facut declaratii imediat dupa ce a fost anuntata Capitala Europeana a Culturii pentru anul 2021. Firea a spus ca a fost de la inceput constienta ca Bucurestiul nu.

Motivul incredibil pentru care un judecator a dispus restituirea unui permis ridicat din cauza vitezei excesive

Un sofer amendat si lasat fara permis de conducere dupa ce a fost prins de radar cu 123 de kilometri pe ora, pe o portiune de drum pe care viteza maxima permisa era 70 km/h, a contestat procesul verbal de contraventie in instanta. Pentru ca nu putut vizualiza imaginile surprinse de radar, un judecator de la Judecatoria Timisoara a dispus anularea procesului verbal. Decizia a fost schimbata la Tribunalul Timis.

Laptopul merge greu? Iata cauzele si motivele pentru care ar trebui sa-l schimbi

Oricat de mult ar fi evoluat smartphone-urile si tabletele si oricat de mult ar incerca producatorii sa ne convinga ca un dispozitiv cu display intre 4 si 10 inch este bun pentru orice sarcina, adevarul este.

Studiu. Irlanda este tara cea mai primitoare pentru refugiatii din Siria

Irlandezii au fost evaluati drept cei mai primitori cetateni europeni fata de refugiatii sirieni, conform unui sondaj efectuat de Comitetul International pentru Salvare CIS).

7 motive pentru care ar trebui sa cumperi castraveti

Castravetele este una dintre cele mai cultivate legume la nivel mondial, fiind o aliment binecunoscut pentru proprietatile lui excelente pentru sanatate in general, ceea ce i-a facut pe multi nutritionisti sa-l.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )