Libnet.ro
UNICEF

7 Iun.

Acestea sunt cele mai toxice cupluri de zodii! Isi fac rau zi de zi

Antena3 Antena3,
Acestea sunt cele mai toxice cupluri de zodii! Isi fac rau zi de zi

Afla care sunt cele mai toxice cupluri zodiacale, care nu au nicio sansa de a fi impreuna. Rac si Leu Cu personalitati diferite, acesti nativi nu vor reusi sa ajunga la un consens vreodata. Asta pentru. continuă pe Antena3

OFICIAL. Acestea sunt cele mai bune masini noi pe care le poti cumpara in 2017

Planifici achizitionarea unui automobil nou-nout, insa nu stii in ce parte sa te uiti? Ei bine, atunci afla ca ai nimerit la locul potrivit, in momentul potrivit: acestea sunt modelele pe care sa le pui in capul listei.

Obiceiuri populare in luna lui Brumar, cand se dezlantuie spiritele rele. Care sunt cele mai importante sarbatori

Cea de-a unsprezecea luna a anului, numita popular si Brumar, este incarcata de traditii si obiceiuri, iar lumea satului isi imparte existenta intre munca la camp si sarbatori.

Sefii psihopati si colegii care injunghie pe la spate, cele mai inspaimantatoare motive pentru care angajatii romani si-ar cauta un alt job (sondaj eJobs)

De Halloween, eJobs a intrebat angajatii romani care sunt lucrurile cele mai inspaimantatoare cand vine vorba de locul de munca, iar 42% dintre acestia considera ca un sef psihopat reprezinta cel mai inspaimantator lucru la locul de munca si motivul pentru care si-ar cauta rapid un nou job. Alti 29% ar face acelasi pas din cauza colegilor care injunghie pe la spate, iar 10% sunt speriati de lucrul pana in toiul noptii. Sunt insa si angajati temerari 7%), care spun ca nimic nu i-ar putea inspaimanta atat de tare incat sa fie nevoiti sa isi caute un alt job.

Business report: Ce forta de munca pregateste Romania: Printre cele mai mici ponderi ale tinerilor inalt calificati, si cele mai mari de tineri slab calificati; Cati bani ia statul din vanzarea Oltchim; Autostrada Lugoj-Deva: Peripetiile prin care a trec

Veste proasta pentru soferi. Amenzile de circulatie cresc cu 31%, de la 1 ianuarie 2018. Salariul minim brut pe economie creste cu 31%, de la 1 ianuarie 2018, de la 1. 450 de lei, la 1. Top cele mai linistite orase din Romania. Bucurestiul, pe locul 7. Brasovul se afla pe primul loc al oraselor linistite din Romania. Bucurestiul este abia pe locul 7, cele mai neavantajoase cartiere din acest.

Jurnalistii britanici, intr-unul dintre cele mai inspaimantatoare locuri din lume, aflat in Romania - VIDEO

Jurnalistii publicatiei britanice The Independent au facut o excursie intr-unul dintre cele mai infricosatoare locuri din lume - padurea Hoia Baciu din Cluj-Napoca - si au.

Concedieri pe banda la una dintre cele mai mari companii din Romania

Concedieri pe banda rulanta la una dintre cele mai mari companii din Romania. Mai multi romani urmeaza sa fie disponibilizati, printr-un program de reorganizare a companiei. Electrica a anuntat.

Experienta jurnalistilor britanici intr-unul dintre cele mai inspaimantatoare locuri din lume, aflat in Romania

Jurnalistii publicatiei britanice The Independent au facut o excursie intr-unul dintre cele mai infricosatoare locuri din lume - padurea Hoia Baciu din Cluj-Napoca - si au impartasit experienta.

Halloween. Cele mai infricosatoare dulciuri de Halloween

Halloween 2017. Cele mai infricosatoare dulciuri au fost prezentate de Ela Craciun la emisiunea Numai de bine. Dupa 1989, si romanii au adoptat sarbatoarea de Halloween. Halloween.

O vedeta cunoscuta, in doliu. Elena Gheorghe trece prin cele mai grele momente

Lacrimi si durere pentru Elena Gheorghe, dupa ce bunica cantaretei s-a stins din viata. Artista a pierdut una dintre cele mai dragi persoane chiar inainte de botezul Bebelindei. Mama.

Roger Federer l-a intrecut pe Novak Djokovici si a deveni jucatorul cu cele mai mari premii din tenis

Elvetianul Roger Federer, locul 2 ATP, a devenit jucatorul cu cele mai mari premii obtinute din tenis, el intrecandu-l pe sarbul Novak Djokovici, locul 7 ATP, dupa ce s-a impus in finala turneului de 500 de puncte de la Basel.

ştiri de la Antena3

actualitate, 7 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )