Libnet.ro
UNICEF

01:05

Acord intre Ucraina si Japonia pentru monitorizarea din spatiu a centralelor nucleare de la Fukushima si Cernobil

Hotnews Hotnews,
 Acord intre Ucraina si Japonia pentru monitorizarea din spatiu a centralelor nucleare de la Fukushima si Cernobil

Ucraina si Japonia au anuntat luni acordul unui proiect comun de monitorizare din spatiu a centralelor de la Fukushima si Cernobil, locurile celor mai mari dezastre nucleare civile, informeaza AFP. continuă pe Hotnews

Ce a declarat Ponta despre numarul de burse pentru studentii din Republica Moldova.

Numarul de burse pentru studentii din Republica Moldova nu trebuie marit, deoarece cererile sunt mai mici decat disponibilul, fiind mai curand nevoie de o diversificare a acestora astfel incat tinerii sa fie incurajati sa vina la universitati romanesti, a spus, la Chisinau, premierul Victor Ponta, transmite Mediafax. El a aratat ca in acest an au fost inregistrate un total de 2. 800 cereri de acordare de burse din partea tinerilor moldoveni, in conditiile in care numarul de burse disponibile se .

Ban Ki-moon, ONU: Fiecare ora conteaza pentru ancheta din Siria

Secretarul general al ONU Ban Ki-moon a declarat, astazi, ca fiecare ora conteaza pentru ancheta expertilor organizatiei asupra presupusului atac cu armament chimic in Siria, in contextul in care occidentalii se tem ca este prea tarziu, informeaza AFP.

Secretarul general al ONU: Fiecare ora conteaza pentru ancheta din Siria privind armamentul chimic

Fiecare ora conteaza pentru ancheta expertilor ONU asupra presupusului atac cu arme chimice dinSiria, a declarat, luni, secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, in contextul in care occidentali se tem ca.

Actrita americana Julie Harris, devenita celebra pentru rolul din Knots Landing, a murit la varsta de 87 de ani

Actrita americana Julie Harris, detinatoare a 5 premii Tony, a murit la varsta de 87 de ani, sambata, in localitatea Chatham din Massachussets. Pe langa munca sa in teatru, Harris a fost cunoscuta si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )