Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ban Ki-moon, ONU: Fiecare ora conteaza pentru ancheta din Siria

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ban Ki-moon, ONU: Fiecare ora conteaza pentru ancheta din Siria

Secretarul general al ONU Ban Ki-moon a declarat, astazi, ca fiecare ora conteaza pentru ancheta expertilor organizatiei asupra presupusului atac cu armament chimic in Siria, in contextul in care occidentalii se tem ca este prea tarziu, informeaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Secretarul general al ONU: Fiecare ora conteaza pentru ancheta din Siria privind armamentul chimic

Fiecare ora conteaza pentru ancheta expertilor ONU asupra presupusului atac cu arme chimice dinSiria, a declarat, luni, secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, in contextul in care occidentali se tem ca.

Ban Ki-moon: Expertii ONU au strans marturii despre presupusul atac chimic din Siria

Expertii ONU strans, luni, in doua spitale, marturii ale victimelor presupusului atac chimic produs la 21 august la periferia Damascului, a anuntat secretarul general al ONU Ban Ki-moon, potrivit AFP, citata de.

Ban Ki-moon: Expertii ONU au strans marturii referitoare la presupusul atac cu arme chimice la fata locului

Secretarul general al ONU Ban Ki-moon a anuntat, luni, ca expertii Organizatiei Natiunilor Unite au reusit sa stranga in doua spitale marturii ale victimelor presupusului atac cu arme chimice produs in.

Ban Ki-moon: Utilizarea armelor chimice ar incalca dreptul international si ar avea consecinte grave

Secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, a declarat, vineri la Seul, ca utilizarea armamentului chimic in Siria, in cazul in care va fi dovedit, va constitui o crima impotriva umanitatii ce va avea.

Secretarul general al ONU: Folosirea armelor chimice in Siria ar fi o crima impotriva umanitatii

Folosirea armelor chimice in Siria, daca va fi dovedita, ar constitui o crima impotriva umanitatii care ar avea consecinte grave, a declarat, vineri, Secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, transmite.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )