Libnet.ro
UNICEF

01:05

UE acorda Bulgariei 108 milioane de euro pentru a opri afluxul de migranti

Adevărul Adevărul,
UE acorda Bulgariei 108 milioane de euro pentru a opri afluxul de migranti

Uniunea Europeana a decis sa acorde Bulgariei suma de 108 milioane de euro, reprezentand fonduri de urgenta, pentru a o ajuta sa-si protejeze frontierele de un val tot mai important de migranti ilegali si refugiati, a anuntat vineri presedintele Comisiei Europene CE) Jean-Claude Juncker, potrivit Reuters. continuă pe Adevărul

UE va oferi Bulgariei 108 milioane de euro pentru protejarea frontierelor

Uniunea Europeana va acorda fonduri de urgenta in valoare de 108 milioane de euro Bulgariei pentru masuri de protejare a frontierelor.

Bulgaria primeste 108 milioane de euro de la UE pentru a-si proteja granitele

Uniunea Europeana a decis sa acorde Bulgariei suma de 108 milioane de euro pentru a ajuta tara sa-si protejeze granitele in fata numarului tot mai mare de migranti si refugiati, a declarat vineri.

Bulgaria va primi 108 milioane de euro de la Uniunea Europeana pentru protejarea granitelor in fata valurilor de migranti

Uniunea Europeana a decis sa acorde Bulgariei suma de 108 milioane de euro pentru a ajuta tara sa-si protejeze granitele in fata numarului tot mai mare de migranti si refugiati, a declarat vineri.

Garanti Leasing Romania primeste un imprumut de 10 milioane euro de la BERD

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) acorda companiei Garanti Leasing Romania un imprumut de 10 milioane euro, pentru a creste accesul la finantare pentru intreprinderile mici si mijlocii IMM-uri) din tara, se arata intr-un comunicat trimis redactiei.

35 milioane de euro pentru a treia fabrica de fibra sintetica din material reciclat

Compania GreenFiber International, parte din grupul integrat de reciclare Green Group, investeste 35 milioane de euro in a treia capacitate de productie de fibra sintetica din 100% material reciclat, potrivit unui comunicat de presa.

O companie buzoiana investeste 35 milioane de euro pentru inaugurarea unei fabrici de fibra sintetica la Urziceni

Compania buzoiana GreenFiber International, parte din grupul integrat de reciclare Green Group, devine cel mai mare producator european de fibre sintetice, dupa o investitie de 35 milioane de euro in a treia capacitate de productie de fibra sintetica din 100% material reciclat. Noua unitate de productie va fi amplasata in Urziceni, judetul Ialomita, pe fosta platforma industriala a ROFEP, achizitionata de catre GreenFiber.

Indicii, in apreciere, pe fondul unui rulaj modest, de 3,5 milioane euro

Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in urcare, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 15,81 milioane de lei 3,55 milioane euro), mai mic decat luni 11,1 milioane euro).

BERD a furnizat OTE un imprumut sindicalizat 339 de milioane euro

Operatorul elen de telecomunicatii Hellenic Telecommunications Organization OTE), actionarul majoritar de la Telekom Romania, a obtinut de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare un imprumut sindicalizat in valoare de 339 de milioane de euro, pentru a-si indeplini planurile de investitii, informeaza un comunicat de presa al BERD, citat de Agerpres.

Vila Dinu Lipatti, construita in 1902, poate fi cumparata cu mai putin de 2 milioane de euro

O vila din sectorul 1, construita in 1902 si renovata in 2008, in care a crescut pianistul Dinu Lipatti, este disponibila la vanzare pentru 8,42 milioane lei 1,89 milioane euro). Vila are 6 camere si o suprafata utila de 260 de metri patrati.

Tranzactia Albalact - Lactalis au dus lichiditatea la 80 milioane euro

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a fost dominata, in sedinta de tranzactionare de ieri, de tranzactionarea unui pachet de 618 milioane de actiuni Albalact ALBZ), in cadrul ofertei publice de cumparare POF), reprezentand peste 94% din numarul total de actiuni ale societatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )