Libnet.ro
UNICEF

06:30

Bulgaria va primi 108 milioane de euro de la Uniunea Europeana pentru protejarea granitelor in fata valurilor de migranti

B1 B1,
Bulgaria va primi 108 milioane de euro de la Uniunea Europeana pentru protejarea granitelor in fata valurilor de migranti

Uniunea Europeana a decis sa acorde Bulgariei suma de 108 milioane de euro pentru a ajuta tara sa-si protejeze granitele in fata numarului tot mai mare de migranti si refugiati, a declarat vineri. continuă pe B1

Bulgaria primeste 108 milioane de euro de la UE pentru a-si proteja granitele

Uniunea Europeana a decis sa acorde Bulgariei suma de 108 milioane de euro pentru a ajuta tara sa-si protejeze granitele in fata numarului tot mai mare de migranti si refugiati, a declarat vineri.

UE acorda Bulgariei 108 milioane de euro pentru a opri afluxul de migranti

Uniunea Europeana a decis sa acorde Bulgariei suma de 108 milioane de euro, reprezentand fonduri de urgenta, pentru a o ajuta sa-si protejeze frontierele de un val tot mai important de migranti ilegali si refugiati, a anuntat vineri presedintele Comisiei Europene CE) Jean-Claude Juncker, potrivit Reuters.

UE va oferi Bulgariei 108 milioane de euro pentru protejarea frontierelor

Uniunea Europeana va acorda fonduri de urgenta in valoare de 108 milioane de euro Bulgariei pentru masuri de protejare a frontierelor.

BERD a furnizat OTE un imprumut sindicalizat 339 de milioane euro

Operatorul elen de telecomunicatii Hellenic Telecommunications Organization OTE), actionarul majoritar de la Telekom Romania, a obtinut de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare un imprumut sindicalizat in valoare de 339 de milioane de euro, pentru a-si indeplini planurile de investitii, informeaza un comunicat de presa al BERD, citat de Agerpres.

Garanti Leasing Romania primeste un imprumut de 10 milioane euro de la BERD

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) acorda companiei Garanti Leasing Romania un imprumut de 10 milioane euro, pentru a creste accesul la finantare pentru intreprinderile mici si mijlocii IMM-uri) din tara, se arata intr-un comunicat trimis redactiei.

Reversul Brexitului: Britanicii ar putea avea nevoie de vize pentru a calatori in Uniunea Europeana

Britanicii s-ar putea afla in situatia de a avea nevoie de vize pentru a calatori in Uniunea Europeana, asta dupa ce au votat pentru ca Regatul Unit sa paraseasca blocul comunitar, potrivit.

Medicamentele interzise in Uniunea Europeana, inghitite zilnic de romani

Exista medicamente despre care s-a dovedit ca fac mai mult rau decat bine, motiv pentru care au fost interzise deja de ani buni in majoritatea tarilor din Uniunea Europeana, dar nu si in.

Uniunea Europeana, tot mai aproape de Wi-Fi si roaming gratuite

Jean-Claude Juncker, Presedintele Comisiei Europene, a dezvaluit miercuri un plan conform caruia, pana in anul 2020, serviciile de internet wireless si roaming vor fi gratuite in fiecare oras din Uniunea Europeana. Atunci cand calatoresti in Europa cu telefonul mobil, vei putea sa te simti acasa oriunde, gratie noilor prevederi privind roamingul, a declarat Juncker in [].

Vom putea exporta porci vii in Uniunea Europeana

Tara noastra va putea exporta porci vii in Uniunea Europeana incepand cu luna octombrie a acestui an, trecerea tarii in anexa I a Deciziei europene fiind votata, ieri, in unanimitate in Comitetul Permanent Veterinar al Comisiei Europene, fara sa fie cerute garantii suplimentare, a declarat, ieri, ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, citat de Agerpres.

Ministrul Agriculturii anunta ca Romania va putea exporta porci vii in Uniunea Europeana

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a precizat, joi, ca Romania va putea exporta porci vii in Uniunea Europeana, incepand cu luna octombrie a acestui an.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )