Libnet.ro
UNICEF

21:30

Actiunile din Europa si Statele Unite au inchis in crestere puternica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Actiunile din Europa si Statele Unite au inchis in crestere puternica

Actiunile din Europa si Statele Unite au incheiat tranzactiile de luni in crestere puternica, dupa scaderea usoara a numarului de decese zilnice provocate de coronavirus. in Europa, indicele german DAX a urcat cu peste 5%, in timp ce pe Wall Street principalii trei indici au avansat cu peste 6%. continuă pe Ziarul Bursa

COVID-19 a ucis mai multi oameni decat razboaiele, in Statele Unite

Numarul deceselor din Statele Unite a trecut de 10. 000, depasind-ul pe cel al americanilor cazuti pe campul de lupta in sase razboaie pe care le-au dus in aceasta tara, a anuntat Departamentul Veteranilor de Razboi.

Tesla concediaza sute de angajati temporari ai fabricilor din Statele Unite

Tesla concediaza sute de angajati cu contracte temporare ai fabricilor de automobile si baterii din Statele Unite, unde activitatile sunt oprite ca urmare a restrictiilor impuse de autoritati din cauza coronavirusului.

Tesla concediaza sute de angajati temporari ai fabricilor de automobile si baterii din Statele Unite, din cauza coronavirusului

Tesla concediaza sute de angajati cu contracte temporare ai fabricilor de automobile si baterii din Statele Unite, unde activitatile sunt oprite ca urmare a restrictiilor impuse de autoritati din cauza coronavirusului, au declarat trei angajati citati de CNBC.

O tanara din Statele Unite a confectionat masti de protectie pentru persoanele cu deficiente de auz

O tanara din Statele Unite creeaza masti de protectie pentru persoanele hipoacuzice sau care au deficiente de auz, pentru ca acestea sa poata comunica intre ele.

Zentiva anunta ca a finalizat achizita operatiunilor Alvogen din Europa Centrala si de Est

Zentiva Group informeaza ca a finalizat procesul de achizitie a operatiunilor Alvogen din Europa Centrala si de Est ECE), anuntat anul trecut, se arata intr-un comunicat remis redactiei noastre.

Andrei Pop, deputat PSD: Masurile social-democratilor propuse pentru romani si firme sunt implementate si in alte tari din Europa

Deputatul PSDAndrei Pop sustine ca masurile PSD propuse pentru romani si firme,sunt implementate si in alte tari din Europa si acuza PNL ca, in plina pandemie de coronavirus, le blocheaza.

CARNAGIU PE PIATA MUNCII DIN STATELE UNITE Coronavirusul distruge 700.000 de locuri de munca in Statele Unite in martie

Rata somajului creste din SUA cu 0,5% in fiecare zi * Ce-i mai rau abia urmeaza in trimestrul al doilea, atrag atentia analistii * Somajul ar putea depasi nivelul istoric atins in perioada Marii Depresiuni Lovita sever de cel mai mare soc economic din istoria sa moderna, economia americana a pierdut circa 701. 000 de locuri de munca in luna martie si a incheiat abrupt cea mai lunga perioada de creare de locuri de munca, de 113 luni, confirmand recesiunea in cea mai mare economie a lumii.

Cand va fi prima zi fara decese provocate de COVID-19 in Romania. Calculele unor cercetatori din Statele Unite

Institutul pentru Masuratori si Evaluare in domeniul Sanatatii IHME) din cadrul Universitatii Washington a publicat mai multe modele matematice cu previziuni despre evolutia COVID-19 la nivel mondial. Printre calcule se arata si estimarea primei zi din Romania in care nu va fi inregistrat niciun deces pe urma COVID-19.

Peste 10.000 de decese in SUA din cauza COVID-19. Guvernatorul statului New York a prelungit masurile de izolare

Guvernatorul statului New York, epicentrul epidemiei de Covid-19 in SUA, a anuntat luni ca prelungeste pana la 29 aprilie masurile de izolare care impun inchiderea scolilor si a tuturor activitatilor neesentiale. Numarul deceselor in Statele Unite din cauza Covid-19 a ajuns luni la 10. 000, potrivit unui bilant Reuters.

Tesla concediaza sute de angajati temporari ai fabricilor de automobile si baterii din Statele Unite

Tesla concediaza sute de angajati cu contracte temporare ai fabricilor de automobile si baterii din .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2097 seconds )