Libnet.ro
UNICEF

13:00

Actiunile Romgaz au adus intr-o zi un castig cat dobanda pe patru ani

Adevărul Adevărul,
Actiunile Romgaz au adus intr-o zi un castig cat dobanda pe patru ani

Micii investitori bifeaza, din prima zi de tranzactionare a actiunilor Romgaz, un castig de 21% in cazul in care au preluat titluri cu discount de 5%. Astfel, acestia au castigat intr-o singura zi echivalentul dobanzii primite pentru un depozit incheiat pe patru ani, potrivit calculelor Adevarul. continuă pe Adevărul

Actiunile Romgaz au adus intr-o zi un castig cat dobanda pe patru ani la un depozit bancar

Micii investitori bifeaza, din prima zi de tranzactionare a actiunilor Romgaz, un castig de 21% in cazul in care au preluat titluri cu discount de 5%. Astfel, acestia au castigat intr-o singura zi echivalentul dobanzii primite pentru un depozit incheiat pe patru ani, potrivit calculelor Adevarul.

Actiunile Romgaz au marcat o crestere de 15% in prima zi la bursa

Actiunile Romgaz, tranzactionate sub simbolul SNG, au incheiat sedinta de la Bucuresti cu 15% peste pretul din oferta, pe un rulaj de 92,5 milioane de lei, iar volumul de titluri transferate a fost cu putin sub rulajul certificatelor de depozit GDR-uri) Romgaz la bursa de la Londra.

Actiunile Romgaz ar putea creste cu 12,4% in urmatoarele sase luni

Actiunile societatii Romgaz ar putea ajunge, in urmatoarele sase luni, la 33,74 de lei/unitate, cu 12,47% mai mult fata de pretul de oferta de 30 de lei, si cu 18,38% fata de pretul cu discount de 5%, de 28,5 lei/unitate, se arata intr-un raport al companiei XTB Romania.

XTB Romania: Actiunile Romgaz ar putea creste cu 12,4% in urmatoarele sase luni

Titlurile Romgaz ar putea ajunge la 33,74 de lei/actiune in urmatoarele sase luni, cu 12,47% mai mult fata de pretul de oferta de 30 de lei sau cu un avans de 18,38% daca stam sa comparam cu fata de pretul cu discount de 5%, cu care investitorii au putut prelua actiuni la inceputul ofertei, se arata intr-un raport al casei de brokeraj XTB Romania.

Actiunile Romgaz au debutat azi pe bursa. in acest moment, cotatia este cu 14% mai mare decat pretul din oferta

Titlurile Romgaz au debutat astazi in ringul bursier, urcand in primele minute cu 19,5% peste pretul din oferta, la 35,85 lei pe actiune. Acum se tranzactioneaza la un nivel cu 14,27% mai ridicat fata de cel din listare.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )