Libnet.ro
UNICEF

19:00

Actiunile SUA, la cea mai mare cadere din ultimele trei decenii. Indicele bursier Dow Jones s-a prabusit cu aproape 13%

B1 B1,
Actiunile SUA, la cea mai mare cadere din ultimele trei decenii. Indicele bursier Dow Jones s-a prabusit cu aproape 13%

Actiunile Statelor Unite au inregistrat, luni, cea mai mare cadere de la momentul 1987, iar presedintele american Donald Trump a avertizat ca perturbarile pe care COVID-19 le provoaca economiei ar putea dura. continuă pe B1

Bursa de la Tokyo, cea mai mare cadere de dupa catastrofa nucleara de la Fukushima

O noua probusire a fost inregistrata vineri pe bursele asiatice, pe fondul epidemiei de coronavirus. Cea mai proasta sedinta de tranzactionare a fost cea de la bursa din Tokyo, unde perspectiva unei noi.

Dow Jones - la cea mai neagra zi, de la prabusirea din 1987

Actiunile europene, cea mai mare cadere din istorie Actiunile din Statele Unite si-au continuat caderea ieri, dupa ce presedintele Donald Trump si Rezerva Federala nu au reusit sa domoleasca ingrijorarile cu privire la incetinirea cresterii economice generata de pandemia de coronavirus, ceea ce a dus la una dintre cele mai mari caderi din istoria pietelor americane, informeaza CNBC.

Alexandru Arsinel, marturii sfasietoare despre sotia lui. Este cea mai mare durere!

Actorul Alexandru Arsinel, interviu tulburator despre starea sotiei sale si despre relatia sa cu Dumnezeu. Daca pot sa stau de vorba cu tine, inseamna ca Dumnezeu si-a trecut binecuvantarea si peste mine. Ne-am rugat toata viata la El si cred c-a trecut prea usor peste necazurile noastre Alexandru Arsinel a vorbit cu sinceritate despre starea .

Spania a devenit tara cu a treia cea mai mare rate de infectare din lume. Cifrele de vineri (VIDEO)

La momentul redactarii acestui articol, in Spania a fost raportat un numar total de 4. 334 de cazuri de infectari cu coronavirusul COVID-19, cu 1. 188 mai multe decat la aproximativ aceeasi ora de joi. Cifra.

Spania a devenit tara cu a treia cea mai mare rata de infectare din lume. Cifrele de vineri (VIDEO)

La momentul redactarii acestui articol, in Spania a fost raportat un numar total de 4. 334 de cazuri de infectari cu coronavirusul COVID-19, cu 1. 188 mai multe decat la aproximativ aceeasi ora de joi. Cifra.

Uniqa Asigurari: Cea mai mare parte din activitate migreaza in online

Uniqa Asigurari a informat luni dimineata ca cea mai mare parte din activitatea sa migreaza in online, avand in vedere evolutia pandemiei din zona Bucuresti - Ilfov,.

NATO isi reduce cel mai mare exercitiu din acest an din cauza raspandirii coronavirusului

Pandemia de coronavirus va afecta cel mai amplu exercitiu militar al NATO, Defender-Europe 20, la care urmau sa participe 37. 000 de militari incepand din aprilie pana in mai, in sapte tari.

Coronavirusul loveste in plin turismul romanesc: cea mai mare scadere inregistrata pentru vacantele de Paste si 1 Mai

Conform unui studiu realizat la inceputul acestei saptamani de platforma de rezervari hoteliere TravelMinit. ro, 86% dintre hotelieri considera ca pandemia de coronavirus constituie o amenintare reala pentru turismul intern. Hotelierii au inregistrat un numar considerabil mai mic de rezervari pentru lunile martie si aprilie, iar in ultima saptamana s-au inregistrat si primele anulari de sejururi.

Preturile petrolului au inregistrat cea mai mare scadere saptamanala de la criza financiara din 2008

Preturile petrolului au incheiat tranzactiile de vineri in crestere, dar un razboi al preturilor dintre Arabia Saudita si Rusia si extinderea la nivel mondial a pandemiei de Covid-19 au facut ca preturile sa inregistreze pe ansamblul saptamanii cel mai accentuat declin de la criza financiara din 2008.

Actiunile europene au inregistrat cel mai mare declin saptamanal dupa criza din 2008

Actiunile europene au incheiat tranzactiile de vineri in crestere usoara, dupa un avans puternic pe parcursul sedintei, dar la nivelul saptamanii au consemnat cel mai mare declin dupa criza financiara din 2008, din cauza problemelor economice provocate de epidemia de coronavirus, transmite Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,263 seconds )