Libnet.ro
UNICEF

15:30

NATO isi reduce cel mai mare exercitiu din acest an din cauza raspandirii coronavirusului

B1 B1,
NATO isi reduce cel mai mare exercitiu din acest an din cauza raspandirii coronavirusului

Pandemia de coronavirus va afecta cel mai amplu exercitiu militar al NATO, Defender-Europe 20, la care urmau sa participe 37. 000 de militari incepand din aprilie pana in mai, in sapte tari. continuă pe B1

Racing League Romania debuteaza cu record de participare. Peste 80 de piloti inscrisi la cel mai mare campionat de sim racing din Romania

Racing League Romania, cel mai mare campionat de sim racing din tara noastra, a ajuns la cel de-al cincilea sezon. Cursa de debut a avut loc in weekend-ul care tocmai a trecut si s-a desfasurat pe circuitul Red Bull Ring din Austria.

Cel mai mare lant de spitale private nu mai vrea suspecti de gripa, in plina criza de coronavirus

Medlife, cel mai mare operator privat de sanatate, a decis sa restranga consultatiile pentru pacientii cu patologie respiratorie, in plina epidemie de coronavirus. Compania sustine ca vrea astfel sa asigure un flux optim.

Financial report: Cel mai scump discurs din istorie. Cum a ingenuncheat coronavirusul economia mondiala. Soferii din transportul bulgar in comun nu mai vand bilete

Financial Times: Cel mai scump discurs din istorie. Bursa americana a scazut joi cu 10% in cea mai proasta zi de la prabusirea din 1987 * La Tribune: Cum a ingenuncheat coronavirusul economia mondiala * Mediapool: Nu exista noi cazuri de coronavirus in Bulgaria. Soferii din transportul in comun nu vor mai vinde bilete * Stiri pe scurt.

Actiunile SUA, la cea mai mare cadere din ultimele trei decenii. Indicele bursier Dow Jones s-a prabusit cu aproape 13%

Actiunile Statelor Unite au inregistrat, luni, cea mai mare cadere de la momentul 1987, iar presedintele american Donald Trump a avertizat ca perturbarile pe care COVID-19 le provoaca economiei ar putea dura.

Faze tari: Cel mai puternic supercomputer din lume, pus la treaba in lupta cu pandemia; Cel mai mic dinozaur din lume a fost gasit prins in chihlimbar

Descopera. ro: O bucata din Theia, planeta care s-a ciocnit cu Pamantul, ar putea sa se afle in interiorul Lunii* Stirile ProTV: Cum au sarbatorit 50 de ani de casnicie mai multe cupluri din Dambovita * Incredibilia. ro: Doua cufere bizare descoperite in Egipt dezvaluie indicii privind mormantul faraonului Tutmes al II-lea.

Spania, tara cu cel mai mare numar de infectati inregistrati in ultimele 24 de ore pe planeta

Infectiile identificate cu coronavirus in Spania continua sa creasca cu 25% pe zi, iar luni, numarul persoanelor infectate a ajuns la 9. 191, cu 1. 438 mai mult decat duminica, conform ultimelor date oferite de Ministerul Sanatatii.

Actiunile europene au inregistrat cel mai mare declin saptamanal dupa criza din 2008

Actiunile europene au incheiat tranzactiile de vineri in crestere usoara, dupa un avans puternic pe parcursul sedintei, dar la nivelul saptamanii au consemnat cel mai mare declin dupa criza financiara din 2008, din cauza problemelor economice provocate de epidemia de coronavirus, transmite Reuters.

O fabrica de masini electrice din China a devenit cel mai mare producator de masti din lume

Un producator de masini electrice din China sustinut de Warren Buffett a declarat ca este acum cel mai mare producator de masti din lume, dupa ce a inceput productia in urma cu mai putin de o luna pentru a lupta impotriva epidemiei de coronavirus, scrie Bloomberg.

Cum au scapat de condamnare afaceristii care au devalizat cel mai mare producator de cupru din Romania

Prima instanta s-a pronuntat in dosarul in care trei oameni de afaceri romani au fost trimisi in judecata pentru devalizarea uneia dintre cele mai mari fabrici de fire de cupru din Europa.

Uniqa Asigurari: Cea mai mare parte din activitate migreaza in online

Uniqa Asigurari a informat luni dimineata ca cea mai mare parte din activitatea sa migreaza in online, avand in vedere evolutia pandemiei din zona Bucuresti - Ilfov,.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )