Libnet.ro
UNICEF

20:45

Activisti de mediu si localnici din Pungesti, au intrat in GREVA FOAMEI.

România Liberă România Liberă,
Activisti de mediu si localnici din Pungesti, au intrat in GREVA FOAMEI.

Un grup de activisti de mediu si localnici din Pungesti Vaslui) au intrat in greva foamei marti, ei spunand ca vor mentine acest protest pana cand Chevron va opri activitatile de explorare a gazelor de sist in zona, iar interdictia de circulatie in Silistea si Pungesti va fi ridicata, informeaza Mediafax. Un numar de 19 persoane - cinci activisti de mediu si 14 localnici din comuna Pungesti - au intrat in greva foamei, pe termen nelimitat. Ei spun ca vor protesta astfel pana cand compania . continuă pe România Liberă

Vaslui: Cativa protestatari din Pungesti au intrat in greva foamei

Cativa protestatari din comuna vasluiana Pungesti au intrat marti in greva foamei, in semn de protest fata de prezenta jandarmilor in zona. Membrii Miscarii de Rezistenta de la Pungesti sunt nemultumiti si de faptul ca in Pungesti a fost instituita zona speciala de siguranta publica, ei sustinand ca jandarmii comit o serie de abuzuri.

Protestatarii din Pungesti au intrat in greva foamei: Copiii sunt terorizati!

Un grup format din aproximativ 20 de persoane din Miscarea de Rezistentade la Pungesti au anuntat ca, incepand de astazi, au intrat in greva foamei. Ei au recurs la acest gest in semn de protest fata de prezenta jandarmilor in zona.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )