Libnet.ro
UNICEF

11:00

Vaslui: Cativa protestatari din Pungesti au intrat in greva foamei

Hotnews Hotnews,
 Vaslui: Cativa protestatari din Pungesti au intrat in greva foamei

Cativa protestatari din comuna vasluiana Pungesti au intrat marti in greva foamei, in semn de protest fata de prezenta jandarmilor in zona. Membrii Miscarii de Rezistenta de la Pungesti sunt nemultumiti si de faptul ca in Pungesti a fost instituita zona speciala de siguranta publica, ei sustinand ca jandarmii comit o serie de abuzuri. continuă pe Hotnews

Protestatarii din Pungesti au intrat in greva foamei: Copiii sunt terorizati!

Un grup format din aproximativ 20 de persoane din Miscarea de Rezistentade la Pungesti au anuntat ca, incepand de astazi, au intrat in greva foamei. Ei au recurs la acest gest in semn de protest fata de prezenta jandarmilor in zona.

Activisti de mediu si localnici din Pungesti, au intrat in GREVA FOAMEI.

Un grup de activisti de mediu si localnici din Pungesti Vaslui) au intrat in greva foamei marti, ei spunand ca vor mentine acest protest pana cand Chevron va opri activitatile de explorare a gazelor de sist in zona, iar interdictia de circulatie in Silistea si Pungesti va fi ridicata, informeaza Mediafax. Un numar de 19 persoane - cinci activisti de mediu si 14 localnici din comuna Pungesti - au intrat in greva foamei, pe termen nelimitat. Ei spun ca vor protesta astfel pana cand compania .

Aproximativ 450 de membri ai Fratiei Musulmane au intrat in greva foamei

In Egipt, mai mult de 450 de membri ai Fratiei Musulmane a inceput greva foamei pentru a protesta fata de tratamentul inuman de care au parte in inchisoare, potrivit unei postari pe contul de Twitter al acestei organizatii politice.

Pungesti: 30 de localnici au intrat in greva foamei, contestand abuzurile jandarmilor

Un numar de 30 de localnici din Pungesti au intrat, marti, in greva foamei, contestand abuzurile jandarmilor, relateazaB1 TV. Acestia au montat mai multe corturi si au anuntat ca intra in greva pe.

Greva foamei la Pungesti de Sarbatori: localnicii continua lupta cu Chevron

Un grup de activisti de mediu si localnici din Pungesti Vaslui) au intrat in greva foamei marti, ei spunand ca vor mentine acest protest pana cand Chevron va opri activitatile de explorare a gazelor de sist in zona, iar interdictia de circulatie in.

Egipt: Sute de detinuti politici, in greva foamei.

Aproximativ 450 de membri ai miscarii islamiste Fratii Musulmani, aflati in inchisori din Egipt, au intrat in greva foamei, cerand sa fie eliberati, relateaza Mediafax. Peste 450 de detinuti politici membri ai miscarii Fratii Musulmani au inceput greva foamei pentru a denunta tratamentul inuman la care sunt supusi in inchisoare, a anuntat organizatia islamista. Protestele violente reprimate de autoritati au loc constant, in Egipt, dupa inlaturarea presedintelui islamist Mohamed Morsi, in .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )