Libnet.ro
UNICEF

08:45

Activisti vegani condamnati la inchisoare dupa ce au vandalizat mai multe magazine de carne din Franta

Hotnews Hotnews,
 Activisti vegani condamnati la inchisoare dupa ce au vandalizat mai multe magazine de carne din Franta

Doi activisti vegani originari din nordul Frantei au fost condamnati la inchisoare pentru violenta, asta dupa ce au vandalizat cateva magazine care vindeau produse din carne. Acestia au incercat chiar sa dea foc localurilor din zona care vindeau produse de origine animala si au scris pe pereti cuvinte precum asasini, infomeaza The Independent. continuă pe Hotnews

Activistii vegani au provocat blocaje majore in traficul rutier din mai multe orase din Australia

Grupuri de activisti care militeaza pentru drepturile animalelor au provocat blocaje majore in traficul rutier din mai multe orase din Australia in cadrul unor proteste coordonate, au anuntat luni autoritatile din aceasta tara, citate de DPA.

Chinezoaica arestata la complexul Mar-a-Lago al lui Trump avea mai multe dispozitive electronice, printre care si un detector de camere ascunse

Chinezoaica arestata dupa ce a reusit sa intre in clubul privat Mar-a-Lago al lui Trump, avand asupra ei patru telefoane mobile si alte instrumente electronice, avea in camera sa de hotel chiar mai multe echipamente, inclusiv un dispozitiv folosit pentru a detecta camerele de luat vederi, a declarat un procuror federal, luni, potrivit New York Times.

VIDEO impuscaturi in Copenhaga: Mai multe persoane au fost ranite, alte 14 arestate

14 tineri au fost arestati dupa ce sambata seara mai multe persoane au fost ranite in urma unui incident cu impuscaturi, in Copenhaga, Danemarca, potrivit euronews.

New York introduce obligativitatea vaccinarii impotriva rujeolei in mai multe cartiere

Primarul New Yorkului, Bill de Blasio, a ordonat marti ca locuitorii nevaccinati din mai multe cartiere ale orasului sa fie obligati sa se vaccineze impotriva rujeolei, in incercarea de a stopa raspandirea bolii, prezenta in special in cadrul comunitatii evreiesti ortodoxe, scrie AFP.

Un virgin de 27 de ani a amenintat ca va omori cat mai multe femei posibile pentru ca nu a avut niciodata o iubita

Un barbata fost arestat pentru ca a amenintat ca doreste saucida cat mai multe femei, pentru ca estevirgin la varsta dede 27 de ani si nu a avut niciodata o prietena. Tot ce.

Cate cabinte stomatologice cu program non-stop sunt in Bucuresti. Sectorul 1 are cele mai multe clinici

Un oras aglomerat ca Bucurestiul are cu siguranta nevoie de servicii non-stop in cat mai multe domenii, fie ca vorbim de restaurante, servicii medicale generale, farmacii sau cabinete stomatologice.

VIDEO Inundatiile fac ravagii in Insula Creta, unde mai multe localitati sunt sub ape

Inundatiile fac prapad in Insula Creta, unde mai multe localitati sunt sub ape, iar familii intregi au urcat pe case pentru a se salva in fata urgiei.

Pod prabusit, dupa ce a fost lovit de un feribot. Mai multe masini au cazut in apa

O portiune dintr-un pod din Brazilia s-a prabusit, pe aproximativ 200 de metri, dupa ce a fost lovit de un feribot. Potrivit martorilor, doua masini au cazut in apa, dupa ce ambarcatiunea a lovit unul.

Accident grav langa Capitala. Sunt mai multe victime

Accident grav sambata dimineata langa Capitala. O persoana a murit si alte sase persoane au fost ranite dupa ce autoutilitara in care se aflau a intrat in doua tiruri parcate la iesirea din.

Bataie cu sabii, bate si pietre in parcarea unui supermarket din Bals. Mai multe persoane au fost ranite (VIDEO)

Mai multi barbati s-au batut intre ei, in parcarea unui supermarket din Bals, cu sabii, bate si pietre. Incidentul a fost filmat, iar imaginile au ajuns pe internet. Aproximativ opt persoane.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )