Libnet.ro
UNICEF

13:46

ACTUALIZAT Camera Deputatilor a adoptat legea care interzice fumatul in TOATE spatiile publice inchise. Legea merge la promulgare

Hotnews Hotnews,
 ACTUALIZAT Camera Deputatilor a adoptat legea care interzice fumatul in TOATE spatiile publice inchise. Legea merge la promulgare

Camera Deputatilor a adoptat marti proiectul de lege care prevede interzicerea fumatului in toate spatiile inchise, acest for fiind decizional, iar legea merge la promulgare. Propunerea legislativa, care dateaza din 2011, a fost modificata prin mai multe amendamente pe 16 noiembrie initiate de deputat PSD Aurelia Cristea. Cel mai important amendament se refera la definirea spatiului public inchis, care conduce practic la interzicerea fumatului in toate spatiile publice inchise. Proiectul asa cum este modificat prin amendamente a fost votat cu 164 voturi pentru, 20 voturi impotriva si 26 de abtineri. Practic, potrivit acestui proiect, singurul loc unde se vor amenaja acele custi speciale pentru fumatori este zona de tranzit din aeroport, si singurele spatii publice inchise unde se permite fumatul sunt penitenciarele de maxima siguranta. continuă pe Hotnews

Legea care interzice fumatul in spatii publice a trecut de Parlament

Camera Deputatilor a votat, marti, legea care interzice fumatul in toate spatiile inchise. intrucat este for decizional, legea merge la promulgare.

Dragnea ii cere lui Iohannis reexaminarea legii care interzice publicitatea la farmacii si medicamente

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a solicitat, marti, presedintelui Klaus Iohannis sa retrimita in Parlament legea care interzice difuzarea publicitatii la farmacii si medicamente, in audiovizual.

Camera Deputatilor si Senatul si-au majorat bugetele

Parlamentarii au votat, luni, majorarea bugetelor pentru Camera Deputatilor si Senat, cu 27 de milioane de lei si respectiv cu 36 de milioane de lei, mai mult decat era prevazut in forma Guvernului .

Legea care i-a infuriat pe oieri, discutata intr-un grup de lucru cu reprezentantii ciobanilor / Potrivit presedintelui comisiei de agricultura, solutia ar fi ordonanta de urgenta

Dupa ce peste 3. 000 de ciobani au protestat in fata Parlamentului impotriva legii vanatului, care prevede amenzi usturatoare pentru pasunatul de iarna si pentru ciobanii cu prea multi caini, comisia de agricultura a Camerei Deputatilor s-a reunit de urgenta. Presedintele comisiei a sustinut ca Guvernul a fost de acord sa emita o ordonanta de urgenta daca grupul de lucru, format din reprezentantii ciobanilor, doi secretari de stat, un reprezentant al vanatorilor si cativa membri ai comisiei de agricultura, ajunge la o concluzie cu privire la articolele care sa fie abrogate din legea care a starnit nemultumirea oierilor.

Legea antifumat, adoptata de Camera Deputatilor. Legea merge la promulgare la Presedintie

Legea antifumat a fost adoptata de plenul Camerei Deputatilor, potrivit unor surse din Parlament. Potrivit legii, fumatul va fi interzis in toate spatiile inchise, ceea ce inseamna ca nu vor mai exista spatii dedicate fumatorilor in restaurante,.

OK, a fost votata Legea antifumat in locurile inchise. Ce urmeaza?

Cel mai probabil pentru a acoperi galagia facuta toata ziua de ciobanii veniti din toate colturile tarii sa picheteze Parlamentul, deputatii au suplimentat ordinea de zi a sedintei de azi cu mult asteptata propunere legislativa antifumat, care interzice fumatul in spatiile publice inchise. Dupa dezbateri, legea a fost votata. in sfarsit, Romania respira!.

Un nou buget pentru Camera Deputatilor - 340.772.000 de lei

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, luni, cu 208 voturi pentru, doua voturi impotriva si sase abtineri, bugetul forului legislativ pe anul 2016, in valoare de 340. 000 lei, mai mare cu 27 de milioane de.

CNA ii cere presedintelui Iohannis sa nu promulge legea care interzice publicitatea la medicamente la radio-TV

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a decis, marti, sa transmita o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis prin care sa ii solicite sefului statului sa nu promulge legea prin care este interzisa difuzarea la televiziune si radio a publicitatii pentru medicamente.

Deputatii si-au suplimentat bugetul. Suma de care au nevoie pentru a acoperi toate cheltuielile

Camera Deputatilor si-a aprobat, luni seara, un buget de 358,7 de milioane de lei, luand sume de la Ministerul de Finante, acesta fiind cu 18 milioane de lei mai mare decat cel votat de deputati in plen si.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )