Libnet.ro
UNICEF

10:30

Acuzatii ale medicilor, dupa finala feminina de la Australian Open. Simona parea sa faca un soc termic

Antena3 Antena3,
Acuzatii ale medicilor, dupa finala feminina de la Australian Open. Simona parea sa faca un soc termic

Imaginile in careSimona Halepsi Caroline Wozniacki au parut epuizate in finala de laAustralian Openau adus mai multe acuzatii la adresa organizatorilor. S-a intors o noua. continuă pe Antena3

Reactii din lumea tenisului dupa finala epica de la Australian Open: Jos palaria, Simona Halep, ce turneu fantastic; Ambele jucatoare merita tot respectul din lume, insa e momentul Carolinei Wozniacki sa straluceasca

Finala dintre Simona Halep si Caroline Wozniacki a fost una memorabila, daneza triumfand pentru prima data intr-un turneu de Grand Slam, scor 7-62), 3-6, 6-4, dupa aproape trei ore de joc. Evolutia celor doua jucatoare in ultimul act de la Melbourne a starnit numeroase reactii din partea fostilor si actualilor jucatori de tenis: Martina Navratilova, Serena Williams, Johanna Konta, Andy Roddick sau Boris Becker au scris, printre altii, pe retelele de socializare.

Simona Halep s-a calificat pentru prima data in finala turneului Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat in premiera in finala turneului Australian Open, astazi, la Melbourne, dupa ce a invins-o in penultimul act pe germanca Angelique Kerber, cu 6-3, 4-6, 9-7, potrivit Agerpres.

FOTOGALERIE Imaginile zilei in finala feminina de la Australian Open

Protagonistele finalei feminine din cadrul editiei cu numarul 106 a turneului de Grand Slam de la Melbourne au fost Simona Halep si Caroline Wozniacki. Victoria in trei seturi scor 7-62), 3-6, 6-4) i-a adus jucatoarei din Danemarca primul titlu de Grand Slam din cariera si primul loc in clasamentul WTA. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE a ultimului act al probei de simplu feminin de la Melbourne.

HALEP - KERBER. Simona Halep este in finala la Australian Open, dupa meciul carierei

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat in premiera in finala turneului Australian Open, joi, la Melbourne, dupa ce a invins-o in penultimul act pe.

Simona Halep, invinsa in finala turneului Australian Open

Set decisiv intre Simona Halep si Caroline Wozniacki in finala Australian Open. Daneza s-a impus in primul set la tie-break, 7-6 7-2), insa Simona a luptat din greu in setul secund si.

Halep salveaza doua mingi de meci si ajunge in finala la Australian Open

Simona Halep a trecut de la extaz la agonie si din nou la extaz in semifinala cu Angelique Kerber de la Australian Open. Jucatoarea noastra a castigat dupa un nou meci maraton, cu 6-3, 4-6, 9-7, dupa ce a salvat doua mingi de meci la 6-5 si 40-15 pe serviciul lui Kerber. Anterior fusese randul lui Halep sa rateze doua astfel de oportunitati pe serviciu la 5-4.

Simona Halep, in finala la Australian Open: Romanca a invins-o pe Angelique Kerber intr-un meci uluitor

Simona Halep s-a calificat joi dimineata in finala de la Australian Open, dupa ce a invins-o in semifinale pe Angelique Kerber, informeaza B1 TV. Halep a reusit victoria in fata spo.

Simona Halep, in finala la Australian Open: Romanca a invins-o pe Angelique Kerber intr-un meci uluitor (VIDEO)

Simona Halep s-a calificat joi dimineata in finala de la Australian Open, dupa ce a invins-o in semifinale pe Angelique Kerber, informeaza B1 TV. Halep a reusit victoria in fata spo.

Federer intr-o noua finala la Australian Open

Pentru al doilea an la rand elvetianul Roger Federer va disputa finala Australian Open, turneu pe care l-a castigat de cinci ori pana acum.

Ce a scris presa internationala despre Simona Halep, dupa meciul de aproape trei ore din finala Australian Open

Presa internationala a scris, sambata, dupa finala turneului Australian Open, pierduta de Simona Halep in fata danezei Caroline Wozniacki, ca meciul a fost unul excelent, iar romanca a aratat curaj, daruire, hotarare si lupta.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )