Libnet.ro
UNICEF

09:45

Simona Halep, in finala la Australian Open: Romanca a invins-o pe Angelique Kerber intr-un meci uluitor (VIDEO)

B1 B1,
Simona Halep, in finala la Australian Open: Romanca a invins-o pe Angelique Kerber intr-un meci uluitor (VIDEO)

Simona Halep s-a calificat joi dimineata in finala de la Australian Open, dupa ce a invins-o in semifinale pe Angelique Kerber, informeaza B1 TV. Halep a reusit victoria in fata spo. continuă pe B1

Cu cine joaca Simona Halep finala de la Australian Open

Simona Halep a ajuns in finala Asutralian Open dupa o victorie impotriva lui Angelique Kerber. Finala turneului va fi pe 27 ianuarie, la ora 10. 30 ora Romaniei). Daca esti curios cu cine joaca Simona Halep finala de la Australian Open, ei bine, raspunsul a venit dupa meciul din 25 ianuarie, cand romanca a invins-o pe [].

Simona Halep, in finala la Australian Open: Romanca a invins-o pe Angelique Kerber intr-un meci uluitor

Simona Halep s-a calificat joi dimineata in finala de la Australian Open, dupa ce a invins-o in semifinale pe Angelique Kerber, informeaza B1 TV. Halep a reusit victoria in fata spo.

Simona Halep, in sferturi la Australian Open: Romanca a invins-o in optimi pe Naomi Osaka din Japonia

Simona Halep s-a calificat luni dimineata in sferturi la Australian Open, dupa ce a invins-o pe Naomi Osaka, din Japonia, cu scorul de 6-3, 6-2. Stire in curs de actualizare .

Cosmar pentru Simona Halep la Australian Open. Cu cine va juca in semifinale

Liderul circuitului profesionist feminin de tenis, romanca Simona Halep, a declarat, miercuri, la Melbourne, ca e placut sa fie in semifinalele turneului Australian Open, dupa ce a invins-o pe.

Simona Halep face istorie in tenis: prima romanca in finala Australian Open

Simona Halep a invins-o joi pe Angelique Kerber in semifinala Australian Open la capatul unui meci epic, terminat in 3 seturi 6-3, 4-6, 9-7). Halep, numarul 1 mondial, devine astfel prima romanca in finala turneului de Grand Slam de la Antipozi.

Lovitura neasteptata pentru Simona Halep la Australian Open dupa ce a ajuns in semifinale

Cehoiaca Karolina Pliskova merge pe mana urmatoarei adversare a Simonei, Angelique Kerber, cea care s-a mai impus in primul Grand Slam al anului in 2016. Nu cred ca Simona va castiga.

HALEP - WOZNIACKI LIVE TEXT. Vesti excelente la finala Australian Open. Toti romanii o pot vedea la aceasta ora

HALEP - WOZNIACKI la AUSTRALIAN OPEN. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep va disputa sambata finala Australian Open impotriva danezei Caroline Wozniacki. HALEP - WOZNIAKCI este LIVE VIDEO pe Eurosport si ONLINE STREAM pe Eurosport Player.

Simona Halep este in finala Australian Open dupa un meci fantastic cu Angelique Kerber: 9-7 in setul decisiv!

Simona Halep a invins-o pe Angelique Kerber in semifinalele de la Australian Open,dupa un meci dramatic: 6-3, 4-6, 9-7! Halep a salvat doua mingi de meci in setul decisiv!.

Simona Halep, record pentru ea si Romania la Australian Open

Simona Halep a jucat semifinala de la Australian Open cuAngelique Kerber. Meciul a inceput la ora 7 dimineata ora Romaniei) si Simona Halep a reusit sa castige, desi nu fara emotii. Simona Halep a reusit atat pentru ea, cat si pentru tenisul romanesc o premiera. E primul om din tenisul local care ajunge in finala [].

Simona Halep, la un pas de istorie! Ce record va dobori romanca daca o invinge sambata pe Wozniacki

Simona Halep a ajuns in finala Australian Open dupa o partida cu Angelique Kerber, aproape imposibil de exprimat in cuvinte.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )