Libnet.ro
UNICEF

12:15

Acuzatii grave la adresa medicilor ortopezi de la Spitalul Judetean din Galati. O femeie spune ca si-a pierdut piciorul din cauza neglijentei lor

Adevărul Adevărul,
Acuzatii grave la adresa medicilor ortopezi de la Spitalul Judetean din Galati. O femeie spune ca si-a pierdut piciorul din cauza neglijentei lor

O femeie care ar fi ajuns la sfarsitul lunii ianuarie la urgente cu piciorul fracturat dupa o cadere pe gheata ii acuza pe medici ca nu i-au acordat ingrijirile necesare si au trimis-o acasa. Femeia s-a intors la spital cu dureri groaznice, dar a fost prea tarziu: a fost nevoie de amputarea piciorului. continuă pe Adevărul

Mi-a amputat piciorul, desi putea fi salvat. Acuzatii grave impotriva medicilor ortopezi din Galati

Acuzatii grave impotriva medicilor ortopezi din Galati. Ele vin din partea unei paciente care s-a trezit cu piciorul amputat. Femeia a alunecat pe gheata, a mers la spital, dar spune ca medicul nu i-a acordat.

Acuzatii grave la ASF: Daniel Tudor a protejat Astra. Compania n-a fost controlata deloc

In ultimii cinci ani de zile Astra Asigurari nu a fost controlata aproape de loc, a afirmat Dan Radu Rusanu, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF). El l-a acuzat apoi pe Daniel Tudor, fost vicepresedinte ASF si care a condus CSA din.

Calinoiu vrea sa rezilieze contractul de management privat pentru Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu

Ion Calinoiu, presedintele Consiliului Judetean Gorj, vrea sa puna capat colaborarii cu firma Tetraedru care se ocupa de managementul privat al Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu.

Noi nereguli la spitalul groazei din Ploiesti. Rudele unui barbat acuza medicii de neglijenta

La aproape trei luni de la scandalul de amploare de la Spitalul din Ploiesti, lucrurile sunt neschimbate. Reclamatiile cu privire la conditiile inumanecurg in continuare,iar alte cazuri infioratoare.

O femeie de 57 de ani, diagnosticata cu gripa AH1N1, a murit la Spitalul Municipal din Oradea

O femeie de 57 de ani din Oradea, diagnosticata cu gripa de tip AH1N1, a murit, in noaptea de marti spre miercuri, la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Municipal, transmite Mediafax. Femeia a fost internata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )