Libnet.ro
UNICEF

06:30

Acuzatii grave la adresa unei invatatoare de la o scoala din Capitala. A lovit un elev si i-a jignit pe alti doi. Mi-a batut copilul rau, in fata clasei

Antena3 Antena3,
 Acuzatii grave la adresa unei invatatoare de la o scoala din Capitala. A lovit un elev si i-a jignit pe alti doi. Mi-a batut copilul rau, in fata clasei

Un nou caz in care un cadru didactic este acuzat ca ar fi avut un comportament nepotrivit fata de elevii sai. E vorba de o invatatoare pensionara care s-a reintors la catedra si e acuzata ca ar fi batut. continuă pe Antena3

Acuzatii grave la adresa unor cadre medicale. Au agresat sexual o copila aflata la terapie intensiva

O fata de patru ani din India a ajuns la terapie intensiva dupa ce a fost muscata de sarape. Aceasta a fost violata de un asistent medical si de alte patru persoane in timp ce se afla in spital, potrivit.

Peste 80 de oameni, dintre care majoritatea sunt elevi, tinuti captivi intr-o scoala din Camerun

Peste 80 de persoane, majoritatea fiind elevi, sunt tinuti ca ostatici intr-o scoala din orasul Bamenda, in nord-vestul Camerunului. in total 81 de persoane au fost rapite, inclusiv directorul, a.

Controale ale politistilor la constructorii din Capitala

Politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti actioneaza, miercuri, in mai multe santiere din Capitala, pe linia verificarii respectarii legislatiei in vigoare in domeniul.

ACUZATII GRAVE la adresa patronului lui AS Monaco, dupa ce a fost ARESTAT: Miliardarul rus a dat MITA la nivel inalt, intr-o afacere cu tablouri supraevaluate

Soc in lumea fotbalului! Miliardarul rus Dimitri Ribolovlev, patronul clubului de fotbal AS Monaco, a fost inculpat, miercuri, intr-un caz de presupusa escrocherie. El a fost inculpat la 24 de ore de cand a fost.

Acuzatii grave aduse sistemului medical din Romaniei in cazul nemteanului ars, transferat in Belgia

Cazul tanarului de 29 de ani ars intr-o explozie din Piatra Neamt, aflat acum in Belgia pentru a fi tratat, scoate din nou la iveala imposibilitatea Romaniei de a-si trata cetatenii aflati in stare grava. Medicul care l-a preluat pe tanar in Belgia a afirmat ca operatia care i-a fost facuta pacientului sau in Romania pare a fi facuta de niste amatori.

Un barbat inarmat a incercat sa jefuiasca o banca din Capitala

Un barbat inarmat cu un cutit a intrat in sediul unei banci din Sectorul 3 si le-a cerut angajatilor banii din casierie, insa a fugit dupa ce acestia au apasat butonul de panica, potrivit unor surse.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )