Libnet.ro
UNICEF

01:05

Acuzatii grave la adresa unui profesor din Pucioasa: Fiul meu ne-a spus ce le face in timpul orelor

Antena3 Antena3,
Acuzatii grave la adresa unui profesor din Pucioasa: Fiul meu ne-a spus ce le face in timpul orelor

Acuzatii grave in invatamantul romanesc. Un profesor de cultura civica din Pucioasa, judetul Damabovita, este acuzat ca le spune vorbe deochiate elevilor si le cere sa-l sarute, in special. continuă pe Antena3

Acuzatii grave la o scoala din Dambovita! Profesor acuzat ca abuzeaza sexual elevii in timpul orelor

Au aparut acuzatii extrem de grave la o scoala generala din Pucioasa, judetul Dambovita. Parintii mai multor elevi s-au plans dirgintei ca profesorul de educatie civica ar avea un comportament de.

Scandal in campania electorala! Taranistii aduc acuzatii grave la adresa Facebook

PNTCD a stabilit, in forurile statutare, sa ii acorde sprijinul Vioricai Dancila in cursa pentru Cot.

Olguta Vasilescu, atac furibund la adresa unui ministru PNL picat in comisii: Daca era concurs de balerina, il trecea cu brio

Olguta Vasilescu s-a dezlantuit la adresa ministrului propus la ministerul Muncii Violeta Alexandru, chiar daca aceasta a primit aviz negativ din partea Comsiilor Speciale. Vasilescu sustine.

Copil de 15 ani, disparut de doua zile din curtea unui liceu din Bucuresti, cautat de Politie

Politia Capitalei a cerut, sambata, sprijinul populatiei, pentru a gasi un baiat de 15 ani care a disparut, in urma cu doua zile, din curtea unui liceu din Bucuresti. Potrivit Politiei, Luca Paul Antonescu a disparut din curtea unui liceu din sectorul 1. Pentru a-l gasi, politistii fac apel la populatie, astfel incat cei care l-au vazut sau au informatii despre el, sa sune la 112.

Apelul disperat al unui patron din Romania, dupa ce angajatul sau a fugit cu un TIR plin cu televizoare. Ofera o recompensa uriasa!

Patronul unei firme din comuna damboviteanaCrangurile a postat pe retelele de socializare un anunt pentru gasirea unui sofer care fugit cu o incarcatura valoroasa. Se pare ca soferul a disparut.

Nela Secara, victima unui procuror din Oradea. Femeia, hartuita dupa acuzare, protesteaza la Cotroceni

NelaSecara, invitata Andreei Sava in emisiunea Descoperiti,o femeie de afaceri din Oradea, care nu numai ca a pierdut toata agoniseala de o viata, dar si-a pierdut si sanatatea in lupta cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )