Libnet.ro
UNICEF

23:30

Olguta Vasilescu, atac furibund la adresa unui ministru PNL picat in comisii: Daca era concurs de balerina, il trecea cu brio

Antena3 Antena3,
Olguta Vasilescu, atac furibund la adresa unui ministru PNL picat in comisii: Daca era concurs de balerina, il trecea cu brio

Olguta Vasilescu s-a dezlantuit la adresa ministrului propus la ministerul Muncii Violeta Alexandru, chiar daca aceasta a primit aviz negativ din partea Comsiilor Speciale. Vasilescu sustine. continuă pe Antena3

Olguta Vasilescu, atac la Cozmin Gusa: imi e greu sa stau in PSD cu un om care a dat cu sete in partid

Lia Olguta Vasilescu a criticat luni decizia de a-l reprimi in partid pe Cozmin Gusa, afirmand ca ii este greu sa fie coleg cu acesta dupa ce a atacat cu sete partidul.

Lia Olguta Vasilescu dezvaluie cum se imparteau banii in PSD. Stateam la masa, ca la scoala!

Lia Olguta Vasilescu a intervenit in conflictul PSD PNL cu privire la majorarile de pensii si salarii. Fostul ministru al Muncii a postat un mesaj pe contul personal de Facebook si o fotografie in care apar Liviu Dragnea, Ionut Misa, Calin Popescu Tariceanu si Mihai Tudose in timp ce fac calcule pe o tabla .

Lia Olguta Vasilescu, revoltata dupa inscrierea lui Cozmin Gusa in PSD: A dat cu sete in partid!

Lia Olguta Vasilescu a avut cuvinte dure la adresa revenirii lui Cozmin Gusa in cadrul PSD. De aceea, aceasta a transmis cateva cuvinte prin care l-a criticat pe noul sau coleg de partid, spunand chiar ca acesta i-a atacat in trecut pe social-democrati, prin deciziile luate. Lia Olguta Vasilescu, revoltata dupa inscrierea lui Cozmin Gusa .

Olguta Vasilescu, un nou DERAPAJ, la audierea ministrului PNL propus la Munca: Ati confirmat ca vine APOCALIPSA. Am auzit ca AU MURIT 1 milion de pensionari si 1 milion de angajati

Lia Olguta Vasilescu s-a revoltat , marti, la audierea Violetei Alexandru, propunerea PNL pentru ministerul Muncii. PSD-ista a vorbit despre Apcocalipsa si moartea unor pensionari si angajati, dupa ce.

ASOCIATIA DARUIESTE VIATA: Suntem tinta unui atac furibund al politicienilor

Fondatoarele Asociatiei Daruieste Viata au anuntat joi ca, impreuna cu specialisti si medici, vor reface de la zero Spitalul Marie Curie, avand o agenda secreta. Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu au vorbit despre proiect, dupa ce au atras atentia ca sunt tinta unui atac furibund al politicienilor, referire la recentele afirmatii ale Gabrielei Firea, primarul Capitalei.

Poza exploziva. Lia Olguta Vasilescu arata cum se negociau banii in guvernul PSD - FOTO

Lia Olguta Vasilescu a postat o fotografie inedita in contextul meciului PSD - PNL legat de majorarea salariilor si a pensiilor. Numai nebunii isi inchipuie ca atunci cand majoram salariile nu faceam toate.

Orban, reactie virulenta dupa avizul negativ pentru Ion Stefan: Nu accept ca Olguta Vasilescu sau Radulescu Mitraliera sa decida capacitatea unui ministru din echipa mea

Ludovic Orban a avut o reactie virulenta, la finalul audierii in comisie a luiIon Stefan, propunerea PNL pentru Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei in Guvernul Orban, aratand.

A picat in Parlament al treilea ministru PNL: Violeta Alexandru, propusa la Munca, AVIZ NEGATIV

Propunerea PNL pentru functia de ministru al Muncii, Violeta Alexandru, a primit aviz negativ, miercuri, dupa audierile din Parlament. Au fost 22 de voturi pentru, 29 voturi contra si o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )